سعید ابوطالب از ساخت یک مسابقه رئالیتیشو در تلویزیون و شبکه یک سیما خبر داد.
این تهیهکننده و کارگردان دربارهی جزئیات این مسابقه که در شبکه یک سیما قرار است تولید شود، توضیح داد: این مجموعه که با عنوان «برنده خاص» و رئالیتی شو مطرح است، یک فیلم مسابقه است که پیش تولید آن به تازگی به اتمام رسیده و از اواخر خرداد ماه تولید آن آغاز میشود.
به گفته ابوطالب «برنده خاص» که در ژانری مشابه «رالی ایرانی» ساخته میشود، تیر ماه کلید خواهد خورد.
او همچنین ابراز امیدواری کرد که این مجموعه اواخر تیر ماه به پخش برسد.
ابوطالب در بخش دیگری از این گفتوگو درباره مسابقههایی که با ژانر رئالیتیشو در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی ساخته میشود، توضیح داد: این کارهایی که با عنوان رئالیتیشو چه در تلویزیون و چه در شبکه نمایش خانگی ساخته میشود مشابه یکدیگر نیستند بلکه چیزی که مشابه است ژانر است که به آن رئالیتیشو میگوئیم.
وی در این زمینه گفت: ما ژانر رئالیتیشو را اولین بار در تلویزیون و با مجموعه «سرزمین دانایی» تجربه کردیم که هشت سال پیش در شبکه پنج سیما ساخته شد. بعد از آن بود که این ژانر را به نمایش خانگی آوردیم و «رالی ایرانی ۱» را ساختیم.
ابوطالب درباره تفاوت ساخت رئالیتیشو در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی، اظهار کرد: اقتضائات تلویزیون کمی با اقتضائات سینما و شبکه نمایش خانگی فرق میکند؛ یعنی ما باید حتماً ملاحظاتی در برنامههای تلویزیونی در نظر بگیریم به جهت اینکه مخاطب آن عمومی است.
او همچنین با اشاره به مسابقاتی که تاکنون در تلویزیون ساخته است، گفت: در تلویزیون ما رئالیتی شوی «هفت روز و هفت ساعت» را ساختیم همچنین «هفت شهر عشق» را ساختیم منتها «هفت شهر عشق» موضوع و بستری که داشت ادبیات بود و برخیها برایشان سوال بود چرا «رالی ایرانی» اکشن دارد اما «هفت شهر عشق» ندارد علت آن این بود که بستر و موضوع «هفت شهر عشق» ادبیات بود و فضایی متفاوت را میطلبید؛ وگرنه تیمی که برنامهها را میسازد چه در تلویزیون و چه در شبکه نمایش خانگی یک تیم هستند.
او با اشاره به اینکه رئالیتیشوهایی که در تلویزیون ساخته شده جزو پربینندهترین برنامهها در ژانر خود بودند، در عین حال اظهار کرد: نباید انتظار داشته باشیم یک برنامه رئالیتیشو به اندازه یک سریال تلویزیونی تاریخی پرهزینه مثل «مختارنامه» بیننده داشته باشد. ضمن اینکه مسئله اصلی درباره هزینهای است که برای این اثر میکنیم. برای ژانر رئالیتی هزینهای که میشود، نسبت به کارهای نمایشی خیلی پایین است؛ چرا که به آن معنا ساخت دکور و تمرین ندارد و به آن معنا اجارههای لوکیشن ندارد. اما خوب سختیهای خودش را هم دارد.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر