علیرضا کمالی بازیگر نقش «کورش» در فیلم سینمایی «سمفونی نهم» گفت: آرزو میکنم به زودی در کنار مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک مجمعی به نام «تشخیص مصلحت وطن» تشکیل شود.
به گزارش فارس، نشست خبری فیلم «سمفونی نهم» با حضور محمدرضا هنرمند کارگردان و عوامل فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
هنرمند در ابتدای نشست عنوان کرد:چهرههای خسته شما خبرنگاران من را شرمنده میکند. از طرف خودم و گروهم از شما برای دیدن فیلم تشکر میکنم.
وی در پاسخ به سوالی درباره بررسی چند داستان اساطیری عاشقانه برای ساخت این فیلم، گفت: دلم میخواست که تجربهای جدید در سینما داشته باشم. تجربهای جدید در مضامین و ساختار، دوست داشتم کار نویی در سینمای ایران به جا بگذارم.
هنرمند در مورد نام فیلم گفت: این فیلم نهم من است بخاطر همین اسم این فیلم را «سمفونی نهم» گذاشتم. ضمن اینکه سمفونی نهم بتهوون همه جا به عنوان سمفونی مرگ شناخته میشود. با این حال نمیخواستم اسم فیلم سمفونی مرگ باشد بنابراین سمفونی نهم را انتخاب کردم.
زینب تقوایی، تهیه کننده فیلم هم در بخش دیگری از این نشست در مورد ریسکش برای سرمایهگذاری در چنین فیلمی با توجه به علاقه مردم به ژانرهای کمدی و درام گفت: من میدانستم که ساخت فیلمنامه سمفونی نهم بسیار سخت است. میتوانستم به سمت گیشه بروم اما با انتخاب خودم به سمت این کار رفتم که بتوانم با افتخار در کنارش بایستم.
هنرمند در مورد شروع و آغاز فیلمش با خون گفت: مضمون فیلم با مرگ و عشق درآمیخته است که خون در هر دو نقش مهمی دارد.
حمید فرخ نژاد هم در مورد نقش خود در این فیلم گفت: این که شما نقشی را بازی کنی که ما به ازای واقعی ندارد بسیار سخت است. شخصیتی که نباید هیچ حسی به هیچ چیزی داشته باشد و باید روند زمینی شدن این شخصیت ماورایی خیلی ریز و ظریف به تصویر گرفته شود. من طی این فیلم فهمیدم که عزراییل یک دانه است و کارگزاران زیادی دارد به اسم ملک الموت که من یکی از آن ها بودم.
ساره بیات، بازیگر فیلم در این نشست گفت: خیلی خوشحالم که آقای هنرمند بعد از سال ها فیلم ساخت و افتخاری بود برای من که توانستم در این کار حضور داشته باشم. از خانم تقوایی هم تشکر میکنم که از ما حمایت کرد و حس خوبی را به ما منتقل کرد.
تلاش کردم از خط قرمزها سُر بخورم و رد شوم
هنرمند در مورد جنجالهای احتمالی که برای فیلمش بخاطر پرداختن به مسائل دینی پیش خواهد آمد؛ گفت: من هم مثل شما از ممیزیهای ارشاد آگاهم و امیدوارم که این اتفاق نیفتد و فیلم به مشکلی نخورد، من تلاش کردم که از کنار این خط قرمزها سر بخورم و رد بشوم.
حامد افضلی نویسنده سمفونی نهم گفت: برای نویسندههای جوان آرزوی این را میکنم که با کارگردانهای بزرگ کار بکنند چون نتیجه فوق العادهای خواهد داشت.من در این کار به آقای هنرمند کمک میکردم.
علیرضا کمالی دیگر بازیگر فیلم گفت: من آرزو داشتم نقش «کورش کبیر» را بازی کنم که این آرزو محقق شد. فکر میکنم برخی نقاط تاریخ ایران بنا به مصلحت یا منفعت حذف شده و نادیده گرفته شده است. من از جسارت آقای هنرمند برای پرداختن به شخصیتی مثل کوروش تشکر می کنم.کوروشی که یک پادشاه عارف است.
کنایه بازیگر نقش «کورش» به مجمع تشخیص مصلحت نظام
وی در ادامه با کنایه به مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدوارم به روزی در کنار مجمع تشخیص مصلحت نظام یک مجمع هم برای تشخیص مصلحت وطن تشکیل شود، این روزها دیگر مردم علاقهای به وطنشان ندارند چرا که قیمت گوشت سگ الان ۳۷هزار تومان با کارت ملی و به صورت ثبت نامی شده است!
مهدی بدرلو مدیر تولید فیلم، درباره مدت زمان فیلمبرداری این فیلم گفت: پروژه از تیر ۹۶ تا خرداد ۹۷ به طول انجامید. هزینه تولید را هم خانم تقوایی بگویند بهتر است. تقوایی هزینه این فیلم را ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.
مهرگان درباره اینکه مبنای دست خط عزرائیل چه بوده است، توضیح داد: وقتی میخواهید با پدیده نویی که از آن شناختی ندارید کار کنید، مجبور هستی خودت مولد آن باشید. در این مورد خاص ما خودمان این خط را تولید کردیم.
هنرمند هم در پاسخ به این سوال که به نظر شما آیا ساختار فیلم یکپارچه است یا نه، گفت: بله، معلوم است که از نظر من یکپارچه است. البته سلیقه و دانش افراد با هم فرق میکند، اما از نظر من یکپارچه است.
هنرمند درباره تشابه این فیلم با «دموکراسی تو روز روشن» توضیح داد: متاسفانه این فیلم را ندیدهام.
اسکندری درباره طراحی گریم این فیلم گفت: از گروه گریم که جایشان خالی است، تشکر میکنم. مخصوصا از هنرپیشگانی که با گریمهای سنگین بسیار اذیت شدند. امیدوارم بعد از دیدن فیلم راضی بوده باشند.
هنرمند در پاسخ به سوالی در مورد انتخاب ژانر کمدی-تراژدی و همچنین این که حمید فرخ نژاد حس عشق و مرگ را در مخاطب از بین می برد گفت: این حتما ضعف من است که چنین حالتی در مخاطب ایجاد شده است.
مجید اسکندری در مورد طراحی گریم فیلم گفت: من از هنرپیشه هایی که با گریم های سنگین اذیت شدند تشکر می کنم که با ما همکاری کردند.از این گروه هم تشکر می کنم و امیدوارم خستگی شان با اکران فیلم در رفته باشد.
مدیرتولید فیلم در مورد بدل کاری و همچنین ساخت صحنه تصادف گفت: ما فقط می توانستیم این سکانس را در ساعت ۲ تا ساعت ۳ بسازیم تا نور خورشید آنطوری که میخواهیم بتابد. ما ۱۱ بار این صحنه را فیلمبرداری کردیم و یکی از سختترین سکانسهای این فیلم بود. ضمن اینکه بگویم نه آن شتری که در فیلم تصادف کرد و مُرد، واقعی بود و نه آن ماشین کامارو که چپ کرد. همه آنها را ساخته بودیم.
تقوایی در پاسخ به سوالی در مورد دستمزد بازیگران گفت: من در مورد هزینه فیلم توضیح دادم و بیش از آن ترجیح میدهم صحبتی نکنم. بار دیگر میگویم که این کار،کار سختی بود. فیلمی بود که هزینه زیادی برد و طولانی بود. اما این را میتوانم محکم بگویم دستمزدهایی که بازیگران گرفتند با دستمزدهای همیشگیشان فاصله داشت. اگر میخواستند دستمزدهای همیشگی را بگیرند، حتماً هزینه کار بیشتر میشد.
ثبت نظر