مهدی جعفری کارگردان فیلم سینمایی «23 نفر» از ساخت این فیلم سینمایی گفت و اظهار داشت: «23 نفر» قصهای فراتر از قصه جنگ دارد و نمیتوان آن را اثری دارای تاریخ مصرف دانست.
مهدی جعفری کارگردان فیلم سینمایی «23 نفر» در گفتوگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: من خیلی تلاش کردم که در این فیلم شعاری حرف نزنم و شعار ندهم، فکر میکنم دغدغه و مضمونی که در «23 نفر» مطرح میشود مسألهای جهانی است که تاریخ مصرف ندارد و همه دنیا و نسلها میتوانند به شکلی با آن ارتباط برقرار کنند.
جعفری در ادامه درباره حقوق مادی و معنوی قصه «23 نفر» گفت: با توجه به مستند «گروه 23 نفر» که قصهاش مربوط به همین قصهای است که در «23 نفر» روایت میشود و در تلویزیون نیز نمایش داده شده است آقای علیرضا رئیسیان دارای حقوقی معنوی هستند. من و تهیهکننده این اثر به حقوق معنوی این کارگردان احترام میگذاریم اما به شکل قانونی حقوق مادی این اثر به آقای رئیسیان مربوط نمیشود چرا که منابع تحقیقی من برای ساخت این فیلم تنها آن مستند نبود.
وی افزود: از زمانی که مستندی درباره قصه این 23 آزاده ساختم ساخت یک فیلم سینمایی با پرداختن به این داستان را در ذهن داشتم. قصه «23 نفر» به قدری جذاب است که حتی پتانسیل ساخته شدن در قالب یک سریال تلویزیونی را نیز دارد.
این کارگردان در پایان گفت: از اینکه اولین اثر سینماییام قصه «23 نفر» است بسیار خوشحالم. شخصیتهای این قصه به نوعی از نقاط مختلف ایران هستند و این مسأله در واقعیت نیز همین گونه است و از نقاط مختلف کشورمان ایران نمایندهای در این قصه و فیلم حضور دارد.
ثبت نظر