ایران مسعودی بازیگر سریال «محرمانه» با بیان اینکه از فصل دوم این مجموعه و از قسمت دهم وارد سریال شده است درباره این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: این سریال نوعی طنز آموزنده مرتبط با فضای مدرسه و نوجوانان است و در عین حال که با بسیاری از فضاها شوخی میکند، پر از نکتههای انتقادی نسبت به سیستم آموزشی، مدیران و مدرسه هاست و در بردارنده مسائل مدرسه برای نوجوانان است که تا چه اندازه میتواند مفید، مضر یا مخرب باشد.
مسعودی تأکید کرد: دیدن سریال «محرمانه» برای بسیاری از افراد از جمله افرادی که بچههای نوجوان دارند و خود نوجوانان حتی کسانی که داخل این سیستم کار میکنند، خوب است.
وی در پاسخ به این پرسش که با پخش این گلایهها از صداوسیما آموزش و پرورش چه نوع عکسالعملی باید داشته باشد، عنوان کرد: جبهه گیری آموزش و پرورش طبیعی است، اما صرف نظر از عکسالعمل سیستم آموزشی، این نوع نقد تأثیرگذار و باعث رشد و اعتلا میشود. اگر بچهها هم شاهد این انتقاد از سیستم آموزشی باشند، اتفاق بسیار خوبی میافتد. حتی اگر این سریال روی تعدادی معلم، مدیر و معاون تأثیرگذار باشد، گام بلند و مهمی است.
این بازیگر درباره اینکه چقدر جای خالی برنامههای نوجوانانه همچون «محرمانه» در تلویزیون احساس میشد، گفت: در تلویزیون جای خالی بسیاری از مسائل احساس میشود مسائلی که به معضلات واقعی نوجوانان، روحیاتشان، مشکلاتشان با سیستم آموزشی و... میپردازد و «محرمانه» اولین سریالی است که چنین رویکردی دارد.
بازیگر شخصیت ماهی در «محرمانه» در خصوص اینکه چه تفاوتی بین کارهای بزرگسال و نوجوانانه در سینما و تلویزیون وجود دارد، گفت: این پنجمین کار و چهارمین سریالی است که با تلویزیون کار میکنم. فضای «محرمانه» نوعی طنز فانتزی است که لوکیشن ساختگی آن، همه چیز را تغییر میدهد و در بازی بازیگران و نوشتن نویسندگان مؤثر است. وقتی مسأله وارد حوزه نوجوانان میشود، زبان همه چیز از جمله شوخی، طنز و مدل بازیگری تغییر میکند و حتی ما در بازیها عکس العملهای گاه اغراق شده ای داریم که مقتضای کار میطلبد. در صورتی که در کارهای رئال نیازمند جنس بازیگری دیگری هستیم.
این بازیگر درباره شخصیت «ماهی» گفت: شخصیت ماهی را خیلی دوست دارم و به نوعی شبیه خودم است و من هم مثل او تغییر رشته دادم و چند زبان یاد گرفتم. ماهی در عین داشتن شخصیت ثابت، عکسالعملهای اغراق شده با فراز و فرود زیاد دارد و گاهی برای ورود به بعضی مسائل حالت تدافعی دارد و گاهی هم عکس العملی نشان میدهد که با قبلی متفاوت است؛ یعنی یا خیلی تهاجمی، بی پروا یا رک است.
وی در پایان بیان کرد: شخصیت ماهی در بعضی قسمتها خیلی رک است و شاید خودم به این اندازه رک نباشم. این رنگ آمیزی با کنتراست بالای شخصیت ماهی بروز دادن اتفاقاتی است که درون بسیاری از دختران دیگر رخ میدهد.
ثبت نظر