مسئول کمیته گردشگری الکترونیک استان یزد با اشاره به وجود ظرفیتها و استعدادهای قابل توجه در استان گفت: شناسایی پتانسیلهای مرتبط با گردشگری و فناوری اطلاعات اولویت اجرایی کمیته گردشگری الکتورنیک استان یزد است.
«احمد فاضلیهامانه» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اهمیت فعالیت کمیته گردشگری الکترونیک در شهر میراث جهانی یزد، اظهار کرد: دعوت از گروهها و استارتاپهای فعال در مقیاس کشور جهت حضور و فعالیت در استان یزد و همچنین حمایت از استارتاپهای یزدی به منظور گسترش حوزه فعالیت آنها از جمله برنامههای در دستور کار این کمیته است .
وی با بیان این که تحت پوشش قرار دادن شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه عکسهای 360 درجه، واقعیت افزوده (AR) ، واقعیت مجازی (VR) و استارتاپهای فعال در زمینه گردشگری از دیگر فعالیتهای این کمیته در استان یزد است، افزود: با توجه به روند فراگیر جهانی، هر یک از بخشهای مرتبط با گردشگری در صورتی که به سمت تعامل با فناوری حرکت نکنند، در آینده قادر به ایفای نقش پررنگ و مؤثر در این عرصه نخواهند بود .
مسئول کمیته گردشگری الکترونیک استان یزد در ادامه با اشاره به گسترش روزافزون استفاده از فناوری و وقوع انقلاب اطلاعاتی در مقیاس جهانی، گفت: راهاندازی کمیتههای موضوعی گردشگری نظیر کمیته گردشگری الکترونیک به عنوان بازوی اجرایی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایفای نقش میکند.
فاضلی، تبدیل وضعیت تارنمای اداره کل میراث فرهنگی استان یزد از حالت پرتال به گردشگری را از جمله اقدامهای انجامشده توسط کمیته گردشگری الکترونیک در سال گذشته دانست و تصریح کرد: باغ جهانی دولتآباد به عنوان پایلوت اجرای خدمات گردشگری الکترونیک در دستور کار میراث فرهنگی استان یزد قرار گرفته است.
این مسئول با بیان این که حمایت اداره کل میراث فرهنگی و همکاری پایگاه میراث جهانی باغ دولتآباد، زمینهسازی اجرای خدمات گردشگری الکترونیک برای این مجموعه تاریخی شده است، خاطرنشان کرد:راهاندازی وبسایت، طراحی اپلیکیشن گردشگری، راهنمای تور صوتی، تصویربرداری 360 درجه و استفاده از فناوری واقعیت افزوده از جمله اقدامات انجام شده در راستای گردشگری الکترونیک در باغ جهانی دولت آباد است.
وی با تأکید بر اینکه گسترش گردشگری الکترونیک هیچ آسیبی به مشاغل موجود وارد نخواهد کرد، افزود: ما در این کمیته با این شعار که گردشگری الکترونیک هیچ شغلی را حذف نخواهد کرد، به دنبال ایجاد بستر مناسب برای ارائه خدمات بهتر با قیمت مناسبتر به بازدیدکنندگان شهر میراث جهانی یزد هستیم.
مسئول کمیته گردشگری الکترونیک استان یزد فراهم شدن زیرساختهای تحول در این مسیر را موضوعی بین بخشی دانست و بیان کرد: برای تحقق اهداف گردشگری الکترونیک ضرورت همکاری تمام بخشهای مرتبط با این حوزه وجود دارد که در حال آموزش و آگاهیرسانی در این راستا هستیم تا همراهی سایر دستگاههای دولتی و بخش خصوصی را جذب کنیم .
وی تثبیت جایگاه این کمیته در سطح استان را مهمترین اولویت فعالیتهای امسال عنوان کرد و گفت: آموزش و آگاهیبخشی به فعالان گردشگری، توانمندسازی جوامع محلی، ارائه تسهیلات مورد نیاز به گردشگران و واحدهای گردشگری و تولید و انتشار محتوای مناسب در فضای مجازی از مهمترین برنامههای در دستور کار این کمیته خواهد بود .
گفتنی است؛ کمیته گردشگری الکترونیک استان یزد مهرماه 1396 همزمان با روز جهانی گردشگری که با شعار «گردشگری و تحول دیجیتال» برگزار گردید، با محوریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با همکاری اداره کل اطلاعات و فناوری ارتباطات، مرکز خلاقیت شهرداری یزد و کمیسیون شهر هوشمند شورای اسلامی شهر یزد آغاز به کار کرد.
انتهای پیام
ثبت نظر