امین غفاری ـ نوازنده ویلن ـ گفت: در رسیتال پیشرو برنامهریزی کردم تا بگویم در موسیقی کلاسیک دست به ساز هستم. در شناسنامه هر هنرمند یکسری قطعات هستند که به او اعتبار میدهد. همه نوازندههای کلاسیک دنیا نیز ژانرهای دیگر موسیقی را نواختهاند.
، این نوازنده درباره اجرای پیشروی خود که قرار است در روزهای ١٠ و ١١ دی ماه ساعت ۲۰:۳۰ در تالار رودکی برگزار شود، بیان کرد: قطعاتی از باخ، اوژان ایزایی، سزار فرانک و ... اجرا خواهد شد، این برنامه شامل دو بخش است که بخش اول ویلن و بخش دوم ویلن و پیانوی سروش صادقی دوست و همکلاسی سابقم در دانشگاه تهران خواهد بود و سونات سزار فرانک (آهنگساز مشهور بلژیکی ـ فرانسوی) را مینوازیم. به دلیل علاقهای که به موسیقی پاپ دارم موسیقیهایی که مینوازیم نیز هم پاپ و هم کلاسیک است. به همین دلیل کنسرت پیشرو با کنسرتهای قبلی متفاوت است.
او با بیان اینکه برای هر چیزی در دنیا سمبل و نمونه وجود دارد، افزود: من سعی کردم در موسیقی کلاسیک برای خودم یک شناسنامه داشته باشم. هنرمندی که برای خودش شناسنامه بسازد، هیچ ایرادی ندارد که به ژانرهای دیگر هم وارد شود. همچنین هیچ وقت سعی نکردم در فضای مجازی ویدئویی از اجرایم منتشر کنم که بگویم بهترم. برای آنکه برای خودم بیشتر رزومه و شناسنامه بسازم نیاز دارم تا قطعات دیگر را هم اجرا کنم.
غفاری اعلام کرد: کنسرت بعدی در تاریخ ٥ بهمن ماه در شهر اصفهان خواهد بود و قطعات اجرایی در اجرای این شهر موسیقی فیلم و موسیقی کلاسیک هستند.
این نوازنده اضافه کرد: در جشنواره فجر امسال هم با همراهی ارکستر سمفونیک تهران، کنسرت ویلن شاهین فرهت را اجرا خواهیم کرد و به همراه ارکستر سازهای ملی ایران به رهبری علی اکبر قربانی به عنوان نوازنده سولو حضور دارم. همچنین چند اجرا در اروپا نیز در چارت کاری خود دارم که اطلاعات بیشتر آن اطلاع رسانی خواهد شد.
او همچنین ابراز امیدواری کرد: برنامههای بسیار مفصلی برای آینده و حتی در بخش بین الملل دارم. سال آینده با یک ارکستر خوب در برج میلاد برنامه دارم و امیدوارم بتوانم موسیقی بیکلام را بین مخاطبان عام و تودهی مردم فراگیرتر کنم.
غفاری در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: امیدوارم رسانه ملی به موسیقی بیکلام بیشتر پرداخته و گستردگی مخاطبان برای این ژانر از موسیقی بیشتر شود و این رسانه همان اندازه که به خوانندهها بها میدهد به نوازندههای اینسترومنتال (سولیستها) نیز توجه نشان دهد تا موسیقی بیکلام فراگیر شود.
این هنرمند در بخش دیگری از صحبتهایش، بیان کرد: بسیاری برای موسیقی هریپاتر یا گیم آف ترونز به سالنهایی که من در آن اجرا داشتم، آمدند و بعد از آن موسیقی کلاسیک را اجرا کردم که بسیار هم خوششان آمد و با آن ارتباط برقرار کردند. به عقیده من این موضوع اهمیت بیشتری دارد که مخاطبان در یک کنسرت با موسیقی کلاسیک هم آشنا شوند و من امیدوارم که بتوانم این کار را بیشتر ادامه دهم.
انتهای پیام
ثبت نظر