Fa En شنبه 3 آذر 1403 ساعت 19 و 50 دقیقه

کارهای عروسکی رو به نابودی است/ در پی احیا هستیم

کارهای عروسکی رو به نابودی است/ در پی احیا هستیم

معاون امور استان‌های رئیس صداوسیما با اعتقاد بر اینکه کارهای عروسکی در حال از بین رفتن است، گفت: زمانی در دهه ۶۰ بهترین کارهای نوجوانان، کارهای عروسکی بودند به همین منظور به دنبال احیای کارهای عروسکی در جشنواره پویانمایی هستیم.

دوشنبه 10 تیر 1398 ساعت 20:54

، علی دارابی در تشریح جزئیات دومین جشنواره پویانمایی و نخستین جشنواره برنامه‌های عروسکی، اعلام کرد که تجلیل از برنامه‌سازان عروسکی پیشکسوت بخشی از این مراسم است.

او همچنین زمان برگزاری جشنواره پویانمایی را ۱۸ تا ۲۰ تیر ماه در کرمانشاه عنوان کرد.

معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور استان‌ها در تشریح برنامه‌های این جشنواده گفت: بیش از ۱۵۳۰ اثر در بخش‌های مختلف شرکت دارند که از این میان ۹۴۲ اثر از بخش‌های غیردولتی و خصوصی تولید و به جشنواره رسیده است. ۲۲۹ اثر از تولیدات شبکه‌های استانی و ۱۱۳ اثر متعلق به مرکز صبا، بسیج سازمان و شبکه های سیماست. همچنین ۱۶۲ اثر از نهادها و انجمن های تخصصی به دبیرخانه جشنواره واصل شده است.

وی ادامه داد: شورای عالی جشنواره با حضور ۱۹ نفر از صاحب‌نظران، استادان و دست‌اندرکاران حوزه رسانه، فرهنگ و پویانمایی و عروسکی (خانم‌ها: مرضیه برومند، سعیده ذاکری و مریم کشکولی‌نیا، آقایان: ابراهیم فروزش، امیرمحمد دهستانی، ناصر گل‌محمدی، محمدرضا حسنایی، سید مسعود شجاعی طباطبایی، سید علیرضا گلپایگانی، علی بخشی‌زاده، محمد رحیم لیوانی، محمد میرکیانی، شهرام حاجی میرصادقی، رضا تقدسی، فاضل نظری، محمدرضا شریفی، غلامعلی افشاریه، و …) تشکیل شد و در جلساتی سیاست‌های کلی مصوب و در حال اجراست.

دارابی افزود: جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی از هیجدهم تا بیست تیرماه ماه در کرمانشاه با شعار «ایرانی پویا؛ کرمانشاهی زیبا» برگزار می‌شود. این جشنواره در شش بخش اصلی پویانمایی (مجموعه و سریال پویانمایی؛ فیلم کوتاه، نیمه بلند و بلند، موشن‌گرافیک و جلوه‌های بصری و عروسکی و شش بخش موضوعی (شعارسال، مقاومت و دفاع مقدس، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، تهاجم سیاسی و فرهنگی و دستاوردهای اجتماعی یا مقابله با آسیب های اجتماعی) برگزار می‌شود. بخش‌های فرعی جشنواره نیز شامل آموزشی، تبلیغاتی، عنوان‌بندی، هویت بصری، دانشجویی، دینی، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فرهنگی، شعار سال و مقابله با آسیب‌های اجتماعی و بخش ویژه طرح و فیلمنامه است.

معاون رئیس صداوسیما در امور استان‌ها با بیان اینکه امسال با اضافه شدن بخش عروسکی جشنواره رونق جدیدی پس از سال‌ها در این عرصه ایجاد شده است، گفت: با این رویکرد امید است نهضت جدیدی در تولیدات برنامه‌های عروسکی ایجاد شود.

وی همچنین برگزاری شش پنل علمی و کارگاه آموزشی در طول برگزاری جشنواره با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته برای شرکت کنندگان در موضوعات مختلف را از برنامه‌های جانبی جشنواره برشمرد.

دارابی با اشاره به همزمانی جشنواره با هفته فرهنگی هنری کرمانشاه، یادآور شد: هفته فرهنگی هنری کرمانشاه از ۱۵ تیرماه برگزار می‌شود و علاوه بر این گروه‌های برنامه‌ساز کودک و نوجوان و شخصیت‌های محبوب این قشر به مدت یک هفته در شهرهای مختلف استان کرمانشاه به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

دارابی درباره‌ی آثار راه یافته به دومین دوره از جشنواره توضیح داد: تعداد آثار دریافتی بعد از فراخوان جشنواره ۱۵۳۰ اثر است که بعد از تفکیک آثار و شروع کار هیات انتخاب از اساتید و دست‌اندرکاران پویانمایی، ۳۵۵ اثر به بخش داوری راه یافته است. جوایز جشنواره ۶۱ اثر، تندیس، دیپلم افتخار و لوح تقدیر و جایزه نقدی دریافت می‌کنند. همچنین در افتتاحیه بیش از ۱۰ نفر از هنرمندان استانی و خانواده شهدا و پیشگامان انقلاب و در اختتامیه ۱۴ نفر از پیشکسوتان و هنرمندان تقدیر می‌شود.

دارابی در پایان یادآور شد که مراسم اختتامیه با حضور رئیس سازمان صداوسیما در کرمانشاه برگزار می‌شود. در ابتدای نشست هم از پوستر جشنواره رونمایی شد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 199

ثبت نظر

ارسال