Fa En شنبه 3 آذر 1403 ساعت 17 و 20 دقیقه

والدین نقش اصلی را در ترویج سبک زندگی قرآنی برعهده دارند

والدین نقش اصلی را در ترویج سبک زندگی قرآنی برعهده دارند

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد سنندج گفت: متاسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم از ظرفیتی که فضای مجازی دارد آنگونه که باید استفاده کنیم در صورتی که به راحتی می‌توانیم بسیاری از ارزش‌های قرآنی را به وسیله این فضا منتقل کنیم.

شنبه 11 خرداد 1398 ساعت 16:48

صادق زمانی اظهار کرد: با توجه به گستردگی و اثرگذاری زیاد فضای مجازی و اینکه در کوتاه‌ترین زمان بیشترین تأثیرگذاری را دارد اگر از آن غافل شویم ضرر خواهیم کرد. فضای مجازی می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان محتوای لازم را در اختیار افراد بسیاری قرار دهد که باید از این بستر حداکثر استفاده را کنیم.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد سنندج عنوان کرد: متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم از ظرفیتی که فضای مجازی دارد آنگونه که باید استفاده کنیم در صورتی که به راحتی می‌توانیم بسیاری از ارزش‌های قرآنی را به وسیله این فضا منتقل کنیم.

وی در ادامه سخنان خود گفت: قرآن، کتاب و برنامه زندگی ما مسلمانان است و این کتاب به عنوان اصول و زیربنای فکری بشر و در حوزه زندگی انسان تا آخر دنیا برای بشریت کفایت می‌کند.

زمانی بیان کرد: یکی از مشکلات ما این است که در بخش تولید محتوای قرآنی ضعف بزرگی را داریم در صورتی که بستر کار غنی است و ما از آن غافل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه تنها چیزی که امروز به زندگی انسان‌ها معنا می‌دهد قرآن است، افزود: امروزه با تحقیقاتی که صورت گرفته است مشخص شده که افرادی هم که به قرآن اعتقاد ندارند تأثیر مثبت روحی و روانی از این کتاب آسمانی گرفته‌اند و حتی قرآن در بهبود بیماری‌های جسمی هم تأثیر مثبتی داشته است.

این پژوهشگر کردستانی بیان کرد: گزیده کردن آیات قرآنی و بهره گیری از جذابیت‌های هنری همچون صوت خوش و موسیقی بسیار بر روی گرایش جوانان به سمت قرآن تأثیرگذار است. همچنین می‌توانیم از قالب‌های هنری از جمله انیمیشن، داستان، نقاشی، پوستر، کاریکاتور، فیلم کوتاه و خط نیز بهره بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در بخش سبک زندگی، متأسفانه امروز یکی از نواقص و عیب‌های زندگی ما مسلمان مصرف زدگی است که حاصل دنیای سرمایه داری است، تصریح کرد: در دین اسلام همچنین در این زمینه آیات و روایات بسیاری را داریم که باید به شکلی درست در فضای مجازی عرضه شوند.

وی همچنین در مورد تهاجم فرهنگی دشمنان اظهار کرد: ما باید به این یقین و باور برسیم که در معرض تهاجم هستیم و خود را برای مقابله در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان آماده کنیم. امروزه تا حدودی خانواده‌ها متوجه این مسئله شده‌اند که در بحث سبک زندگی دچار مشکل شده‌ایم.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد سنندج ادامه داد: والدین نقش اصلی را در ترویج سبک زندگی قرآنی برعهده دارند و سپس مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی همچنین ذکر کرد: یکی از آسیب‌ها این است که مراکز فرهنگی متعددی را داریم که موازی کار می‌کنند که اگر رسالت هرکدام مجزا مشخص باشد بسیار بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد سنندج در پایان ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروه‌هایی در دستگاه‌های فرهنگی در راستای تولید محتوا برای فضای مجازی، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های فرهنگی باید بنشینند و با هم افزایی و متناسب با مخاطب و به روز تولید محتوا کنند تا بازتاب آن را در جامعه ببینیم.


انتهای پیام

تعداد بازدید : 253

ثبت نظر

ارسال