مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان بر لزوم توجه به نقش مردم کردستان در دوران دفاع مقدس تأکید کرد.
، سردار مالکی در بازدید از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان اظهار کرد: آثار و تولیدات بسیار خوبی در عرصه ادبیات پایداری در سراسر کشور و دوران دفاع مقدس در استان کردستان توسط هنرمندان، نویسندگان و رزمندگان تولید شده که در آن نقش و جایگاه مناطق کردی به درستی بیان نشده است.
وی گفت: بسیاری از عزیزانی که در باب مسائل مربوط به کردستان قلمفرسایی کردهاند رویدادها و خاطرات خود را بیان کرده و لازم است به صورت ویژه و هنرمندانه به بررسی جایگاه و نقش مردم کرد در دوران مقدس پرداخته شود.
مالکی ادامه داد: نقش زنان کردستانی در دوران دفاع مقدس از جمله مسائلی است که اصلاً به آن توجه نشده است که یکی از مظلومیتهای مردمان این سرزمین دلاور خیز است.
وی تصریح کرد: در دوران جنگ تحمیلی ۵۰۰ تا ۶۰۰ پایگاه را در روستاهای استان داشتیم که زنان این روستاها علیرغم فشارها و تهدیدهای ضد انقلاب مسئولیت پخت نان نیروهای این پایگاه را برعهده داشتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان افزود: در عملیات والفجر ۱۰ فرزندان این دیار خوش درخشیدند و نقش ارزندهای را ایفا کردند و شهدای بسیاری را تقدیم این آب و خاک کردند که باید تلاش کنیم این نقش آنگونه که بایسته و شایسته است برای آیندگان منعکس شود.
وی ضمن تأکید بر ضرورت همگرایی و هم افزایی دستگاههای فرهنگی و هنری استان گفت: هرجا با در کنار هم قرار دادن توانمندیهای خود کار کردهایم نتیجه گرفتهایم و میطلبد در استان مزین شده به استان هنر و فرهنگ در جهت تقویت مبانی ارزشی و اصولی انقلاب در کنار هم به مردم استان خدمت کنیم.
مالکی همرزم شهید ورمقانی گریزی به خاطرات دوران دفاع مقدس زد و گفت: از ویژگیهای شهید ورمقانی، مردمی بودن و صداقتی بود که داشتند.
وی ادامه داد: برخلاف روال مرسوم در بین نیروهای نظامی شهید ورمقانی به هر منطقهای که وارد میشد، مردم را جمع کرده و ضمن معرفی کامل خود و اهداف نیروهای تحت امرشان از حمایتهای مردمی تقدیر میکردند و این رو راست بودن با مردم سبب شده بود با توجه به وجود نیروهای ضدانقلاب و ارعابی که نسبت به مردمی که با نیروهای دولتی همکاری داشتند، مردمان روستاها نیروهای شهید ورمقانی را تا جلوی مقرهایشان با ماشین میرساندند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان بر ضرورت توجه به حضور مردمی در برنامههای مربوط به حوزه دفاع مقدس و شبهای خاطره تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامههای ما باید جذب حداکثری و ایجاد فرصت جهت بیان دیدگاههای مردمی و شنیدن صدای منتقدان باشد.
مالکی در ادامه با اشاره به برنامهریزی حوزه هنری کردستان در برگزاری همایش شهید شیخ الاسلام اظهار کرد: یکی از برنامههای بسیار خوبی که صورت گرفته است و میتواند در توجه دادن به نقش مردم کردستان به خوبی عمل کند نقش علما و روحانیون کردستان در طول دوران انقلاب و دفاع مقدس است که با این برنامه میتوان آن را برجسته کرد.
وی ضمن اعلام آمادگی کامل در جهت همکاری و مشارکت در برنامههای حوزه هنری استان کردستان گفت: در حوزه تاریخ شفاهی و ادبیات پایداری به خوبی میتوانیم در کنار هم فعالیت کرده و با توجه به پتانسیلهای بالای استان در این زمینه آثار ماندگاری را خلق کنیم.
انتهای پیام
ثبت نظر