معاون مرکز قرآنی آستان قدس رضوی با تاکید بر این موضوع که طرح نذر بهشتی ویژه وقف قرآنی در نمایشگاه قرآن از سوی استان قدس رضوی برگزار میشود گفت: در این طرح فرد به هر مبلغی که بخواهد میتواند در وقف و نذر قانی آستان قدس رضوی شرکت کند.
مقومی – معاون مرکز قرآنی آستان قدس رضوی با تاکید بر این موضوع که غرفه آستان قدس رضوی مطابق سالهای گذشته حضور پررنگ و چشمگیری را در نمایشگاه بینالمللی قرآن دارد، اظهار کرد: امسال غرفه آستان در بخش عترت قرار دارد و در این غرفه به وقف و نذر قرآن کریم، پاسخگویی به شبهات سیره امام رضا (ع)، محصولات و کتب تخصصی مربوط به بنیاد پژوهشی آستان قدس رضوی، مؤسسه آفرینشهای هنری، انتشارات حرم مطهر رضوی، چاپ و نشر "بهنشر" که کتابهای مرتبط با حوزه قرآن را ارائه میدهد به فعالیت میپردازند. همچنین مهدالرضا نیز کلاسهای آموزشی روخوانی قرآن کریم به نونهالان پنج سال تمام را در غرفه آستان قدس رضوی برگزار میکند.
وی خاطر نشان کرد: مرکز بانوان آستان قدس رضوی نیز در بحث مشاورههای خانواده با گرایش سبک زندگی قرآنی و بازیهایی که مرتبط با کودکان و نوجوانان است را ارائه میدهند. امسال نیز همچون سالهای گذشته طرحی با عنوان جمعآوری قرآنهای مازاد در غرفه آستان قدس رضوی داریم. همه ما در منازل خود سه تا چهار قرآن مازاد داریم آنهایی که از کیفیت خوبی برخوردار باشند را دریافت و به مناطق محروم و سیلزده ارسال میکنیم و یک قرآن رضوی به عنوان یادگاری به افراد اعطا میکنیم. به مناطق محروم و سیلزده هم قرآن رضوی احیا میکنیم اما درصدد جمعآوری قرآنهای مازاد هستیم تا بتوانیم گستره بیشتری را تحت پوشش قرار بدهیم.
معاون مرکز قرآنی آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به فعالیت خادمیاران غرفه آستان قدس رضوی، خاطر نشان کرد: یکی از بخشهای مهم ما در غرفه امسال بحث خادمیاران رضوی است. دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در تهران مدیریت این قسمت را برعهده دارد. فراخوان خادمیاران رضوی برای علاقهمندان در ماههای گذشته ارائه شد و روزی ۱۶ نفر از خادمیاران رضوی در این طرح شرکت میکنند. این خادم یاران در حوزه وقف و نذر قرآن، حوزههای هنری همچون، نگارگری، تهذیب، خطاطی، چوب سوخته و مواردی که مربوط به فعالیتهای هنری است مشارکت میکنند. همچنین خادمیاران در قسمت خانواده و مشاورههای مرتبط با آنها نیز همکاری میکند.
مقومی اظهار کرد: کانون قرآن نیز در غرفه آستان قدس رضوی هر روز قبل از ساعت هشت مناجاتخوانی دارد. علاوه بر جمعآوری قرآنهای کهنه طرحی برای مشارکت وقف و نذر قرآن رضوی نیز داریم که هر فرد به هر مبلغی که بخواهند میتواند به صورت نقدی، غیرنقدی و یا از طریق سایت در این وقف قرآنی شرکت کند. هر ساله استقبال خوبی از این وقف قرآنی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: ما برای شناخت اقشار مختلف جامعه نسبت به سیره اهل بیت (ع) در غرفه آستان قدس رضوی بخشهای مختلفی را در نشر داریم. که یکی از آنها مهدالرضا است و کودکان از طریق مهدالرضا با سیره زندگی امام رضا (ع) آشنا میشوند. بانوان نیز با هدف ترویج سبک زندگی رضوی و قرآنی به سوالات پاسخ میدهند و پژوهشهایی در این راستا صورت میگیرد. در قسمتهای فرهنگی نیز درصدد هستیم با گرایش قرآنی برنامههایی را ارائه بدهیم که به شناخت سیره رضوی کمک کند. در خود مرکز قرآن آستان قدس رضوی بخشهایی همچون مهدالرضا، ساماندهی جلسات قرآنی سطح کشور، آموزش حفظ قرآن و طرح شبابالرضا در طول سال برگزار میشود. که در طرح ساماندهی جلسات قرآنی ۵۶۰۰ جلسه را شناسایی کردهایم و طرح شبابالرضا برای کودکان و نوجوانان هفت تا ۱۴ سال برگزار میشود تا بتوانند پیوند قرآن و عترت را از کودکی فرا بگیرند.
انتهای پیام
ثبت نظر