Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 21 و 51 دقیقه

محتوابخشی و خلق آثار فاخر پژوهشی در مدارس علمیه

محتوابخشی و خلق آثار فاخر پژوهشی در مدارس علمیه

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به این‌که باید علاوه‌بر آشنا شدن طلاب با روش تحقیق، باید به محتوابخشی و خلق آثار متقن و فاخر نیز در حوزه‌های علمیه توجه شود، اظهار کرد: می‎طلبد جشنواره «علامه حلی» پُلی برای رسیدن به اهداف بزرگ و خلق آثار بزرگ و پُرمحتوا باشد.

چهارشنبه 28 آذر 1397 ساعت 19:30

،حجت‌الاسلام علی موسوی در آئین اختتامیه دومین دوره جشنواره استانی «علامه حلّی» که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد، گفت: هدف از جشنواره علامه حلی آشنایی، قلم زدن و راه افتادن طلاب در عرصه پژوهش است.

وی ادامه داد: هرکسی باید به اندازه توان و ظرفیت خود از این زمینه استفاده کند که این زمینه در مدارس ایجاد شده‌ است.

موسوی با اشاره به این‌که در این راستا لازم است علاوه‌بر آشنا شدن طلاب با روش تحقیق، باید به محتوابخشی و خلق آثار متقن و فاخر نیز در حوزه‌های علمیه توجه شود، عنوان کرد: می‎طلبد جشنواره علامه حلی پلی برای رسیدن به اهداف بزرگ و خلق آثار بزرگ و پُرمحتوا باشد.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با بیان این‌که پژوهش مانند آب است که در هرجا باشد مایه حیات است، اظهارکرد: حیات یک طلبه و عالم نیز در پژوهش است، بلکه بالاتر حیات علم و ارتقاء آن و تولید علم نیز وابسته به پژوهش است، اگر انسان‌های اهل پژوهش را بخواهیم شناسایی کنیم مانند یک چشمه‌سار هستند.

وی با اشاره به این‌که پژوهش مراتبی دارد، عنوان کرد: کسی‌که پژوهش می‌کند علاوه‌بر این‌که خودش را به سرمنزل مقصود می‌رساند باعث می‌شود دیگران هم بهره ببرند، لذا باید ما به این مقام برسیم هم خودمان را احیا کنیم و هم به دیگران حیات بدهیم.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 220

ثبت نظر

ارسال