Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 12 و 58 دقیقه

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی / مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون شکلاتی

ساعت 24-طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی / مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون شکلاتی / طرز تهیه کیک سبک و نرم / اندازه قالب کیک اسفنجی و شیفون / آسان ترین روش تهیه کیک شیفون

سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 ساعت 21:51

مواد لازم  جهت تهیه کیک شیفون شکلاتی :
پیمانه  لیوان فرانسوی دسته دار است.
تخم مرغ  چهار عدد
آرد  یک و نیم پیمانه  
پیشنهاد می گردد که : دو قاشق غذاخوری از آرد کسر و پودر کاکائو جایگزین کنید . اگر کاکائویی بیشتر دوست دارید ، دو قاشق رو به سه قاشق افزایش بدهید . ضمنا برای اینکه رنگ کیک شما کاکائویی تر بشود ، اول پودر کاکائو را با روغن داخل رسپی مخلوط و بعد به مایه کیک اضافه کنید . بعد از مرحله آب ، اضافه کنیند )
شکر : یک پیمانه سر خالی
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
آب: یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه

طرز  تهیه کیک شیفون شکلاتی  :
در ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را حدود هشت دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشود . سپس روغن و آب ( آب هم دمای محیط باشه ) را اضافه می کنیم .
در مرحله بعد آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را دو تا سه بار الک کرده و به تدریج به مواد بالا اضافه می کنیم . قالب را یا با کاغذ روغنی می پوشانیم یا چرب و آردپاشی می کنیم ( پیشنهاد می گردد فقط کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید ) .
نهایتا با دمای 180درجه حدود پنجاه دقیقه تا یکساعت می گذاریم تا بپزد . چون دمای فرها متفاوت است بعد از نیم ساعت چک کنید.
بافت کیک کاملا نرم و پنبه ای است و اگر دوست داشته باشید می توانید با خامه فرم گرفته و یا گاناش تزیین کنید.

اندازه قالب کیک اسفنجی و شیفون :
دو تخم مرغی        قطر 18
چهار تخم مرغی     قطر 20
شش تخم مرغی     قطر 23
هشت تخم مرغی    قطر 25
ده تخم مرغی        قطر 27
دوازده تخم مرغی  قطر 30
شانزده تخم مرغی  قطر 35
بیست تخم مرغی   قطر 40

* برای انواع کیک هم به غیر از شیفون و اسفنجی ، تا دو سوم قالب تان را با لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی از آب پر کنید . تعداد لیوان ها نشانه تعداد تخم‌مرغ‌ه ای مصرفی داخل رسپی شما می باشد.

 * در مورد رولت ؛ با پیمانه 240 میلی لیتری داخل قالبتان آب بریزید. آب باید کف قالبتون را بپو شاند و هیچ قسمتی از سطح قالب نباشد که خشک مانده باشد و ارتفاع آب را داخل هر قسمت از قالب که اندازه می گیرید ، حدود 3 تا 4 میلی متر باشد . مثلا اگر قالبتون با 4 پیمانه آب به این شرایطی که گفته شد رسید با 4 تا تخم مرغ کارخودتان را شروع کنید.

*برای کیک اسفنجی  به ازای هر یک عدد تخم مرغ، شما به نسبتای زیر نیاز دارید:
آرد سفید قنادی  یک  قاشق غذا خوری سرخالی معادل 25 گرم
شکر  یک قاشق قاشق غذا خوری سر خالی معادل ده گرم
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودر  یک چهارم قاشق چای خوری
آب جوش  یک قاشق چای خوری
*برای هر دو نفر هم یه تخم مرغ را درنظر بگیرید. ( طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی )

تعداد بازدید : 276

ثبت نظر

ارسال