ساعت 24 - طرز تهیه کیک خرمالو / مواد لازم جهت تهیه کیک خرمالو / طرز تهیه کیک خوشمزه / بهترین روش تهیه کیک خرمالو / خواص خرمالو
مواد لازم جهت تهیه کیک خرمالو :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع دو سوم پیمانه
شکر یک پیمانه بعلاوه یک چهارم پیمانه
آرد دو پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
( مقدار نمکی که بین انگشت شصت و سبابه جا میشود )
پوره خرمالو یک پیمانه
پودر دارچین یک قاشق مرباخوری سر صاف
گردوی نگینی خرد شده به دلخواه
طرز تهیه کیک خرمالو:
خرمالوهای کاملا رسیده رو برای این کیک انتخاب میکنیم و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب پوره میکنیم . دو تا از سفیده های تخم مرغ رو جدا کرده و با یک چهارم پیمانه شکر گفته شده رسپی ، با همزن برقی هم میزنیم تا خوب پف کنه و فرم بگیرد . یک تخم مرغ کامل و دو تا زرده رو با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم تا خوب پف کنه و کرم و کشدار گردد . بعد روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم . پوره خرمالو رو هم اضافه میکنیم . حالا مواد خشک رو که سه بار الک کردیم ، به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن برقی حدود سی ثانیه ( بیشتر از سی ثانیه نشه ) مخلوط میکنیم . همزن رو کنار گذاشته و سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو با لیسک آرام و دورانی با بقیه مواد مخلوط میکنیم . قالب مورد نظر ( برای این کیک قالب میان تهی بهترین گزینه می باشد تا کیک خوب مغز پخت گردد ) رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل روی 180 درجه گرم کردیم ، حدود یک ساعت قرار میدیم تا پخته گردد . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنید . نهایتا از فر خارج کرده و خنک که شد از قالب بیرون آورده ، به دلخواه تزیین و سرو میکنیم.
خواص خرمالو:
خرمالو را می توان تازه، خشک و یا پخته شده خورده و به طور معمول در سراسر جهان در ژله ها، نوشیدنی ها، کیک، کره و پودینگ استفاده می شود.
نه تنها خرمالو خوشمزه است، آنها دارای مواد مغذی هستند که می توانند سلامت شما را به روش های مختلفی به ارمغان بیاورند
اگرچه خرمالو در اندازه کوچک است، خرمالو با مقدار قابل ملاحظه ای از مواد مغذی بسته بندی می شود.
در واقع، یک خرمالو (168 گرم) حاوی:
کالری: 118
کربوهیدرات: 31 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0.3 گرم
فیبر: 6 گرم
ویتامین A: 55٪ از RDI
ویتامین C: 22٪ از RDI
ویتامین E: 6٪ از RDI
ویتامین K: 5٪ RDI
ویتامین B6 (پیریدوکسین): 8٪ از RDI
پتاسیم: 8٪ از RDI
مس: 9٪ از RDI
منگنز: 30٪ از RDI
خرمالو نیز منبع خوبی از تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، فولات، منیزیم و فسفر است.
این میوه های رنگارنگ دارای کالری کم هستند و دارای فیبر هستند و باعث می شود وزن کاهش یابد.
فقط یک خرمالو شامل بیش از نیمی از میزان توصیه شده ویتامین A، یک ویتامین محلول در چربی برای عملکرد سیستم ایمنی بدن، بینایی و برای رشد جنین حیاتی است.
گذشته از ویتامین ها و مواد معدنی، خرمالو حاوی یک آرایه گسترده ای از ترکیبات گیاهی، از جمله تانن، فلاونوئیدها و کاروتنوئید است که مثبت می تواند تاثیر خوبی بر سلامتی بگذارد .
برگ میوه خرمالو نیز دارای ویتامین C، تانن و فیبر بالا است و همچنین یک عنصر رایج در چای های درمانی است
خرمالو یک منبع عالی از آنتی اکسیدان های قوی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است. رژیم های غذایی غنی از این ترکیبات با کاهش خطر برخی بیماری ها، از جمله بیماری های قلبی و دیابت ارتباط دارند
( طرز تهیه کیک خرمالو )
ثبت نظر