Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 23 دقیقه

طرز تهیه کوکو کاهو / مواد لازم جهت تهیه کوکو کاهو

ساعت 24-پطرز تهیه کوکو کاهو / مواد لازم جهت تهیه کوکو کاهو / خواص کاهو / طرز تهیه کوکو خوشمزه / بهترین روش پخت کوکو کاهو

سه شنبه 28 اسفند 1397 ساعت 4:45

مواد لازم جهت تهیه کوکو کاهو:
کاهو خرد شده
شوید (به دلخواه) اگه تازه باشد یه لیوان . اگه خشک باشد ،  یک تا دو قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی خام  یک عدد متوسط
تخم مرغ :  3 عدد ( بستگی به نسبت و چسبندگی مواد ، متغیره )
نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر سیر  به میزان لازم
آرد سوخاری کمی

طرز تهیه کوکو کاهو:
کاهو رو به اندازه سبزی کوکویی ، خرد کنید . سپس شوید ( پیشنهاد می شود شوید خشک استفاده کنید ) و تخم مرغها ( میزان آن بستگی به چسبندگی مواد داره میتوانید کمتر یا بیشتر باشد )
 آرد و نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر سیر را اضافه کنید . گاهی بعضی افراد برای پف کوکو ، کمی بکینگ پودر هم میزند .
اما لزومی ندارد وقتی که تخم مرغها رو جدا با چنگال خوب بزنید و بعد به مایه کوکو اضافه کنید ، پف خوبی به کوکو میدهد و کافی می باشد.
همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و حدود ده دقیقه استراحت بدهید تا مزه ها به خورد مواد برود . نهایتا در روغن داغ و حرارت متوسط سرخ کرده و با مخلفات دلخواه میل کنید .
پیشنهاد می گردد قالبهای فلزی کوکو رو داخل روغن چرب کرده و مایه کوکو رو داخلش ریخته شود . میتوانید به صورت قالبی داخل فر هم بپزید . برای این منظور باید قالبتون رو خوب چرب کنید ( پیشنهاد : از روغن جداکننده استفاده شود ) و مایه کوکو رو بریزید . دمای 180درجه حدود پنجاه دقیقه کافی می باشد . البته چون دمای فرها متفاوت است ، چک کنید تا جایی که مایه کوکو ، خوب بسته گردد و دورش طلایی بشود . بعد از پخت ، اجازه بدهید کمی از دما کم شود و بعد براحتی از قالب جدا کنید . استفاده از سیب ‌زمینی هم اختیاری می باشد ولی خیلی طعم خوبی به کوکوی کاهو و سبزی میدهد .

خواص کاهو :
اطلاعات تغذیه کاهو (در هر 100 گرم)
کالری 62
پروتئین 1.4 g - 3٪ RA
ویتامین A 7404 IU - 148٪ RDA
ویتامین C 18.0 میلی گرم - 30٪ RDA
ویتامین E 0.3 میلی گرم - 1٪ RDA
ویتامین K 174 میکروگرم - 217٪ RDA
تیامین 0.1 میلی گرم - 5٪ RDA
ریبوفلاوین 0.1 میلی گرم - 5٪ RDA
نیاسین 0.4 میلی گرم - 2٪ RDA
ویتامین B6 0.1 میلی گرم - 4٪ RDA
Folate 38 mcg - 10٪ RDA
اسید پانتوتنیک 0.1 میلی گرم - 1٪ RDA
کولین 13.4 میلی گرم
کلسیم 36 میلی گرم - 4٪ RDA
آهن 0.9 میلی گرم - 5٪ RDA
منیزیم 13 میلی گرم - 3٪ RDA
فسفر 29 میلی گرم - 3٪ RDA
پتاسیم 194 میلی گرم - 6٪ RDA
سدیم 28 میلی گرم - 1٪ RDA
روی 0.2 میلی گرم - 1٪ RDA
منگنز 0.3 میلی گرم 13٪ RDA
سلنیوم 0.6 میکروگرم - 1٪ RDA

یکی از قدیمی ترین مزایای کاهو، که به قرون وسطی می رسد، استفاده برای ایجاد خواب است. این مزیت خاص قبلا توسط مطالعات تایید شده است. کاهو حاوی لاکتوکاریوم، شیمیایی است که خواص مشابه و ساختار مشابه با تریاک دارد. لاکتوکاریوم یک ماده سفید و شیری است که درون برگ یافت می شود. این مواد شیمیایی به شما کمک می کند تا آرامش و کیفیت خواب خود را افزایش دهید. با این حال، در مقایسه با تریاک، عوارض جانبی مضر ندارد

التهاب بر روی بسیاری از جنبه های سلامتی شما تأثیر منفی می گذارد و می تواند باعث مشکلات مانند مسائل دندانپزشکی، کمر درد و میگرن شود. کاهو حاوی کاتالیست های بیوشیمیایی، لیپوکسیژناز و کاراژین هستند که کنترل قابل توجهی بر التهاب دارند.

کاهو وقتی هضم می شود، دارای خواص ضد قارچی است. لاتکس کاهو، که به نام لاکتوکاریوم نامیده می شود، می تواند انواع مختلفی از مخمرها را از جمله کاندیدا آلبیکن ها ریشه کن کند.

علاوه بر این، می تواند به محافظت از بدن شما از میکروب های مضر کمک کند. این ویژگی به دلیل ترپن های بیوشیمیایی و کارنولید ها است
تحقیقات بیشتری به این نتیجه رسیده اند که کاهو نه تنها خواص آرامبخشی بلکه خواص آنکسیولیتیک نیز دارد. از این رو، کاهو می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. ( طرز تهیه کوکو کاهو )

تعداد بازدید : 260

ثبت نظر

ارسال