Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 13 و 17 دقیقه

طرز تهیه مارمالاد سیب / طرز تهیه شربت سیب / نکات ضروری در تهیه مارمالاد

ساعت 24 - طرز تهیه مارمالاد سیب / طرز تهیه شربت سیب / نکات ضروری در تهیه مارمالاد / مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب / مواد لازم برای تهیه شربت سیب / خواص سیب

دوشنبه 20 اسفند 1397 ساعت 22:45

مارمالاد سیب یکی از پر مصرف ترین مارمالاد هاست.این مارمالاد استفاده های زیادی دارد از سرو برای عصرانه با نان تازه خانگی و کره بگیرید تا برای انواع کیک و رولت و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد . ( طرز تهیه مارمالاد سیب )

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب:
سیب تازه : یک کیلو
شکر : هم وزن میوه ( بسته به شیرینی سیبها ،  نسبت شکر کم و زیاد میشود )
ژلاتین : یک ورق
آب لیمو ترش تازه
گلاب
چوب دارچین
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
( اگه سیب ها عطر کافی نداشتند وانیل  اضافه کنید )

طرزتهیه مارمالاد سیب :
در ابتدا شکر را با مقداری آب و چند تکه چوب دارچین روی گاز می گذاریم . برای یک کیلو سیب شش تا هفت لیوان آب کافی است
تا حدی روی حرارت می ماند تا کمی جوش بزند و شکر حل شود . بعد سیب های پوست کنده و چهار تکه شده رو به شهد اضافه می کنیم .
 آخرای پخت سیب ها ، کمی زعفران حل شده و رنگ باز کرده ( برای باز کردن رنگ زعفرون از یخ استفاده کنید که بهتر و بیشتر رنگ میدهد . به این ترتیب که روی یه تیکه یخ ، زعفرون بپاشید و توی دمای محیط بمونه تا یخ کاملا آب شود و زعفران رنگ باز کند ) ، اضافه کردم .
 سیب های  پخته شده رو از شهد جدا کرده ( شهد همچنان روی حرارت ملایم بمونه ) و بعد از پوره کردن ( دستی یا با دستگاه ) با اضافه کردن کمی گلاب ( یه قاشق غذاخوری کفایت می کند ) و ژلاتین ، روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا به غلظت دلخواه  برسد . نهایتا یه قاشق چایخوری آب لیموی تازه اضافه کرده و پنج دقیقه بعد از روی حرارت برمی داریم .

طرز تهیه شربت سیب :
به شهدی که روی حرارت ملایم به غلظت رسیده ، یه قاشق چایخوری آب لیموی تازه اضافه کرده و پنج دقیقه بعد از روی حرارت برمی داریم . بعد از صاف کردن ، توی شیشه ریخته و داخل یخچال می گذاریم. علاوه بر شربت خانگی برای مرطوب کردن لایه های کیک ( فیلینگ کیک ) و پخت کیک هم میتوانید استفاده کنید .


   نکات لازم برای تهیه مارمالاد:
1-برای نگهداری بلند مدت مارمالاد ها باید اونها رو توی ظرف در بسته که بوی فریزر نگیرد ، فریز کنید.
2-می توانید جای ورق ژلاتین از پودر هم استفاده کنید . اما ورق ژلاتین ، مارمالاد را شفاف تر و براق تر می کند و پودر ژلاتین مارمالاد را کمی مات و کدر می کند.
 3-میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی ، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، کیوی ...

خواص سیب
سیب متوسط - با قطر حدود 3 اینچ (7.6 سانتی متر) - برابر با 1.5 فنجان میوه است. دو فنجان میوه در روز در رژیم 2000 کالری توصیه می شود.
یک سیب متوسط - 6.4 اونس یا 182 گرم - مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:

    کالری: 95
    کربوهیدرات: 25 گرم
    فیبر: 4 گرم
    ویتامین C: 14٪ از مصرف روزانه مرجع (RDI)
    پتاسیم: 6٪ از RDI
    ویتامین K: 5٪ RDI

علاوه بر این، همان اندازه سیب 2-4٪ RDI را برای منگنز، مس و ویتامین A، E، B1، B2 و B6 فراهم می کند.

سیب همچنین منبع غنی از پلی فنل ها است.

سیب به کاهش وزن کمک کند. آنها به دلیل محتوای بالای فیبرموجب پر شدن معده می شوند.

ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهاب در سیب سلامت استخوان را افزایش دهد. علاوه بر این، خوردن میوه برای حفظ توده استخوانی کمک می کند.

( طرز تهیه مارمالاد سیب )

تعداد بازدید : 262

ثبت نظر

ارسال