ساعت 24-طرز تهیه لوف کیک هلوی اسپانیایی / طرز تهیه مینی لوف خرما / مواد لازم برای تهیه لوف کیک هلوی اسپانیایی / مواد لازم برای مینی لوف خرما / نکات تکمیلی در مورد مینی لوف خرما
مواد لازم برای تهیه لوف کیک هلوی اسپانیایی :
سیصد گرم تکه های کمپوت هلو (بدون شربت این میتونه خونگی هم باشه )
250 میلی لیتر ماست
200 گرم شکر +1 قاشق سوپ خوری
125 میلی لیتر روغن مایع
3 عدد تخم مرغ
پوست رنده شده نصف لیمو ترش (زرد )
225 گرم آرد +2 قاشق سوپخوری
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه لوف کیک هلوی اسپانیایی :
در ابتدا 4 تا از نصف هلو ها رو برش بزنید و ریز کنید برای تزئین روی کیک و بقیه را هم حبه حبه نمایید.
در مرحله بعد ماست ، شکر ، تخم مرغ و روغن مایع و یک قاشق چای خوری از رنده شده پوست لیمو را به داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک دست گردند.
سپس آرد ، بیکینگ پودر و یه کوچولو نمک را الک نموده.و به مخلوط قبلی اضافه و خوب میکس کنید تا یکدست بشود.
حالا باید حبه های هلو را با 2 قاشق سوپخوری آرد که در مواد لازم داشتیم مخلوط نمایید. این کار باعث می شود حین پخت تکه های هلو به کف قالب نره و نسوزد
در مرحله بعدی حبه های هلو را که با آرد مخلوط کردین با مخلوط قبلی اضافه و به نرمی مخلوط نمایید.
حالا با کمی روغن قالب را چرب کنید و کاغذ بزارید داخل قالب تا هنگام پخت کیک به قالب نچسبد.
سایز مناسب برای این لوف کیک هلو اسپانیایی سایز قالب ٦*١٣*٩ می باشد.
سپس خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 50 الی ٥٥دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد پخت کنید
بعد از یک ربع درب فر را باز کنید و 4 تا از نصف هلو هایی که برش زدید را روی کیک قرار دهید و 1 قاشق سوپخوری شکر هم روی آن بپاشید.
اگر میخواهید بدونید که کارپخت کیک به پایان رسیده یک خلال دندان به وسط کیک فرو کنید و دربیارید اگر کیک بهش نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده.
سپس 5 دقیقه صبر کنید تا کیک تان خنک بشود و سپس روی یک قفسه سیمی قرار دهید و کاغذش را دربیارید. توجه کنید که وقتی می خواهید نصف هلو های برش شده را روی کیک بزارید ، کیک را از فر بیرون نیآورید. همان داخل فر هلو ها را بزارید روی کیک و شکر بپاشید.
مواد لازم برای مینی لوف خرما :
آرد :400 گرم
تخم مرغ :سه عدد
ماست :یک چهارم لیوان
شکر :150 گرم
خرمای هسته گرفته :250 گرم
کره :100 گرم
بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
روغن مایع :4 قاشق سوپخوری
پودر دارچین :1/2 قاشق چایخوری
آب سرد :5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه مینی لوف خرما:
در ابتدا هسته های خرما را در آورید و ریز نمایید سپس مواد خشکمان یعنی آرد و بکینگ پودر را در داخل کاسه ای الک نمایید بهتر است سه بار الک کنید حالا شکر و دارچین را با سایر مواد مخلوط نموده و با هم دیگر هم بزنید.
حالا در یک کاسه استیل، کره را ذوب نموده، ماست و روغن مایع را با آن قاطی نمایید.
تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه نمایید و پس از اضافه کردن هر کدام با همزن مفتولی به هم بزنید تا مایه یک دست گردد.
در میان مواد خشک را خالی کنید و مایه حاصل و خرما را به آن اضافه نمایید. با لیسک مخلوط و با همزن برقی به هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم قاطی گردند و یک دست شوند.
قالب مخصوص مینی لوف را چرب و حدود 3/2 از حجم قالب را با مایه پر نمایید و بین 45 تا 60 دقیقه در طبقه وسط فر که از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده پخت نمایید.
پس از پخت و خنک شدن مینی لوف ها را با پودر قند تزئین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مینی لوف خرما
مینی لوف خرما از اقسام کیک و شیرینی - انواع کیک می باشد
زمان مهیا کردن مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه است
و زمان اماده شدن و صبر کردن جهت پخت آن در حدود یک ساعت می باشد .
مینی لوف خرما را می توانید در زمان های میان وعده - دسر - سرو نمایید .
در نظر داشته باشید میزان مواد اولیه و دستور پخت جهت 6 نفر مناسب می باشد . ( طرز تهیه لوف کیک هلوی اسپانیایی )
ثبت نظر