Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 12 و 32 دقیقه

طرز تهیه فطایر / مواد لازم جهت تهیه فطایر

ساعت 24-طرز تهیه فطایر / مواد لازم جهت تهیه فطایر / مواد لازم جهت تهیه خمیر فطایر / مواد میانی فطایر / طرز تهیه فطایر پنیری / مواد لازم برای فطایر پنیری / طرز تهیه غذای عربی

سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 ساعت 21:35

مواد لازم جهت تهیه خمیر فطایر :
آرد 500 گرم (4 پیمانه)
شیر خشک 2 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع یا زیتون 60 میلی لیتر (1/4پیمانه )
آب گرم 240 میلی لیتر (1پیمانه)
مواد میانی فطایر :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ایی زرد و قرمز 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا وپودر زنجفیل به مقدار لازم
جعفری و گشنیز تازه خرد شده به مقدار لازم
ذرت به مقدار لازم
فطایر نان های طعم دار عربی می باشند که بیشترین استفاده را به عنوان پیش غذا و همچنین پذیرایی افطار دارا هستند.

طرز تهیه فطایر :
ابتدا خمیر مایه و شکر و نصف پیمانه آب گرم را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید که خمیر مایه عمل بیاید. روغن مایع و تخم مرغ و و نصف دیگر آب گرم را با هم مخلوط کنید . و سپس به مخلوط آرد و شیر خشک و نمک اضافه کنید خمیر مایه عمل آمده را هم به باقی مواد اضافه کنید خوب مواد را با هم مخلوط کنید و روی سطح تمیز خمیر را ورز دهید. باید به یک خمیر کاملا صاف و لطیفی برسید. و سپس در یک ظرف کمی روغن بریزید و خمیر را در آن بغلتانید و اجازه دهید تا زمانی که حجم آن دو برابر می شود استراحت کند.
پیشنهاد می گردد که :( همیشه از سبوس در تمام غذاهایی که با خمیر درست می شود استفاده کنید دوست داشتید 1 تا 2 قاشق غذا خوری سبوس به آردتون اضافه کنید)
(این میزان آب برای تهیه خمیر کافی می باشد و نیاز به اضافه کردن آرد بیشتر و یا آب بیشتر  نیست چون با همین میزان مواد خمیر کاملا لطیف و یکدستی درست می شود. ولی با توجه به متفاوت بودن ظرفت آرد ها و میزان رطوبت هوا اگر دیدید خمیر چسبنده هست روی سطح کار را کم کم آرد بپاشید تا با ورز دادن چسبندگی برطرف شود اگر خمیر خیلی سفت و به نظر خشک بود خیلی کم آب اضافه کنید)
برای مواد داخلی گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده به  آن فلفل دلمه ایی زرد و قرمز را که نگینی خرد شده بود اضافه کرده. نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا وپودر زنجفیل اضافه کرده و در آخر جعفری و گشنیز تازه خرد شده به همراه ذرت با مواد تفت می دهیم. و   بعد از استراحت بپیچانید و در فر 180 درجه برای 30 دقیقه گذاشته تا پخته شود. زمان برای فر شما ممکن  بیشتر یا کمتر باشد پس در حین پخت فطایر را چک کنید.

طرز تهیه فطایر پنیری :
نوع دیگر تهیه فطایر که به فطایر پنیری مشهور است به همین روش تهیه فقط مواد میانی  متفاوت است
مواد لازم برای فطایر پنیری:
پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری
فقط باید خمیر را در آب سرد قرار داده و له کنید و با باقی مواد مخلوط نموده و سایر مراحل کار را انجام دهید. ( طرز تهیه فطایر )

تعداد بازدید : 267

ثبت نظر

ارسال