Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 9 و 50 دقیقه

طرز تهیه فراپه / طرز تهیه کیک لیوانی

ساعت 24-طرز تهیه فراپه / طرز تهیه کیک لیوانی / مواد لازم برای تهیه فراپه / مواد لازم برای تهیه کیک لیوانی / طرز تهیه کیک سه دقیقه ای / خواص شکلات تیره

چهارشنبه 29 خرداد 1398 ساعت 15:0

مواد لازم برای تهیه فراپه:

شیر(یک پیمانه)
یخ خرد شده(یک پیمانه)
بستنی وانیلی(یک پیمانه)
شکلات تخته ای روان شده(یک پیمانه)
شکر (یک قاشق سوپ خوری)
نسکافه یک ق مرباخوری
دارچین یک دوم ق چایخوری

طرز تهیه فراپه:

شکلات تخته را ذوب میکنیم (روش بن ماری).شکلات روان شده که کمی خنک شده باشد
نسکافه به همراه بستنی و یخ خرد شده و شیر وشکلات و شکر نسکاافه و دارچین  را در مخلوط کن می ریزیم و خوب بهم میزنیم تا کاملا کف کند. بامقداری شکلات ذوب شده داخل دیوارهای لیوان را نقش میدیم  سپس نوشیدنی را داخل لیوان میریزیم  و با شکلات رنده شده روی آن را تزیین می کنیم.
بجای نسکافه میتوانید از پودر کاکائو یا قهوه استفاده و جایگزین کنید
این نوشیدنی سریع باید سرو شود

در مرحله بعد به آموزش کیک لیوانی می پردازیم :

کیک سه دقیقه ای یا  کیک فنجونی کیکی است  که سریع  آماده می شه و برای مهمونی های فوری کوچیک یا یه عصرونه دلپذیر دو نفره فوق العاده است باور می کنید؟ فقط 3 دقیقه زمان پختشه و با زمان آماده کردنش کلا شاید بشه 8 دقیقه ظرف شستن هم نداره. چون فقط یه لیوان و یه قاشق لازم داره!به همین سادگی، به همین خوشمزگی!

مواد لازم برای تهیه کیک لیوانی:

  آرد=4 قاشق غذاخوری  شکر=4 قاشق غذاخوری  پودر کاکائو=2 قاشق غذاخوری  تخم مرغ=1 عدد  شیر=3 قاشق غذاخوری  روغن=3 قاشق غذاخوری  بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کیک لیوانی:

 آرد،شکر ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در لیوان سرامیکی با هم مخلوط کنید.  تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.  شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.  لیوان را به مدت 3 دقیقه با حرارت 1000 وات در مایکروویو بگذارید تا زمانیکه کیک پف کند و از لیوان بیرون بزند.  کیک را می توانید با قاشق از لیوان خارج کرده و میل کنید. یا با همان فنجان سرو کنید .من داخل مواد کیک شکلات انداختم

خواص کاکائو :
1-بسیار مغذی است

شکلات تیره حاوی مواد مغذی است که می تواند بر سلامتی شما تأثیر مثبتی داشته باشد.

ساخته شده از بذر درخت کاکائو، یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان ها در این سیاره است.

مطالعات نشان می دهد که شکلات تیره (نه تلخ شیرین) می تواند سلامت شما را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.


اگر شما شکلات تیره با کیفیت بالا با محتوای کاکائو بالا، خریدید پس در واقع کاملا مغذی است.

شکلات تیره شامل یک مقدار مناسب از فیبر محلول و با مواد معدنی پر می شود.

100 گرم شکلات تیره با 70-85٪ کاکائو حاوی:

    11 گرم فیبر
    67٪ RDI برای آهن
    58 درصد RDI برای منیزیم
    89٪ RDI برای مس
    98٪ RDI برای منگنز
    همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم، فسفر، روی و سلنیوم است

البته، 100 گرم (3.5 اونس) یک مقدار نسبتا بزرگ است و چیزی نیست که شما هر روز باید مصرف کنید. همه این مواد مغذی نیز دارای 600 کالری و مقادیر متوسط قند هستند.

به همین دلیل، شکلات تیره بهتر است در مقدار کم مصرف شود.

اسید چرب کاکائو و شکلات تیره نیز عالی است. چربیها اغلب اشباع شده و منسوغ هستند، با مقادیر کمی از چربی اشباع نشده.

همچنین حاوی محرک هایی نظیر کافئین و تئوباریم است، اما بعید است که شما در شب بیدار باشید زیرا مقدار کافئین نسبت به قهوه بسیار کوچک است

2. منبع قدرتمند آنتی اکسیدان ها

ORAC مخفف "جذب رادیکال اکسایش ظرفیت است." این اندازه گیری از فعالیت آنتی اکسیدان مواد غذایی است.

در واقع، محققان مجموعه ای از رادیکال های آزاد (بد) را در برابر یک نمونه از غذا قرار داده و متوجه می شوند که چگونه آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی می توانند رادیکال ها را خلع سلاح کنند.

ارتباط بیولوژیکی ارزش های ORAC مورد پرسش قرار گرفته است، زیرا در یک لوله آزمایش اندازه گیری شده و ممکن است در بدن تاثیری نداشته باشد.

با این حال، لازم به ذکر است که کاکائو از مواد غذایی هستند که بالاترین امتیاز را تجربه کرده اند.

شکلات تیره با ترکیبات ارگانیک که از لحاظ زیست شناختی فعال هستند و به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کنند. اینها شامل پلی فنل ها، فلاونول ها و کاتچین ها هستند.

یک مطالعه نشان داد که شکلات کاکائو تیره فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.

3. می تواند جریان خون و فشار خون پایین را بهبود بخشد

فلاونول های موجود در شکلات تیره می توانند اندوتلیوم، پوشش سرخرگ ها را برای تولید اکسید نیتریک (NO) (3Trusted Source) تحریک کنند.

یکی از توابع NO، ارسال سیگنال به آرترال برای استراحت است، که مقاومت در برابر جریان خون را کاهش می دهد و بنابراین فشار خون را کاهش می دهد.

بسیاری از مطالعات کنترل شده نشان می دهد که شکلات کاکائو و تیره می تواند جریان خون و فشار خون را بهبود بخشد، هرچند این اثرات معمولا خفیف هستند

4. افزایش HDL و محافظت LDL از اکسیداسیون

مصرف شکلات تیره می تواند چندین عامل خطر مهم برای بیماری قلبی را بهبود بخشد.

در یک مطالعه کنترل شده، پودر کاکائو به میزان قابل توجهی کاهش کلسترول LDL اکسید شده در مردان را نشان داد. همچنین HDL را افزایش داد و LDL کل را برای افرادی که دارای کلسترول بالا بودند (9Trusted Source) کاهش داد.

LDL اکسید شده بدان معنی است که LDL (کلسترول بد) با رادیکال های آزاد واکنش نشان می دهد.

این باعث می شود که ذرات LDL خود را واکنش نشان دهند و قادر به آسیب رساندن به بافت های دیگر مانند انحنای شریان ها در قلب شما باشند.


شکلات تیره همچنین می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد که یکی دیگر از عوامل خطر مشترک برای بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های قلبی و دیابت است

با این حال، مطالعه دیگری نشان داد که خوردن شکلات تیره بیش از 5 بار در هفته خطر ابتلا به بیماری قلبی را 57٪ کاهش می دهد

5- مفید برای پوست
ترکیبات زیست فعال در شکلات تیره همچنین ممکن است برای پوست شما مناسب باشد.

فلاونول ها می توانند از آسیب های خورشید محافظت کنند، جریان خون را به پوست افزایش دهند و تراکم پوست و هیدراتاسیون را افزایش دهند.


در یک مطالعه 30 نفره، MED بعد از مصرف 12 فنجان شکلات تیره شکلات بالا (مقدار 19Trusted) بیش از دو برابر شد.

6-می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد

شکلات تیره همچنین ممکن است عملکرد مغز شما را بهبود بخشد.

یک مطالعه از داوطلبان سالم نشان داد که خوردن کافئین بالا فلاوانول برای پنج روز موجب جریان خون به مغز می شود.

کاکائو همچنین ممکن است عملکرد شناختی در سالمندان با اختلالات روانی را بهبود بخشد. این ممکن است روانشناسی کلامی و چندین عامل خطر برای بیماری را بهبود بخشد.

علاوه بر این، کاکائو حاوی مواد محرک مانند کافئین و تئوباریم است که ممکن است دلیل کلیدی آن باشد که در کوتاه مدت میتواند عملکرد مغز را بهبود بخشد. ( طرز تهیه فراپه و کیک لیوانی )

تعداد بازدید : 237

ثبت نظر

ارسال