Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 13 و 10 دقیقه

طرز تهیه شیرینی گردویی / مواد لازم جهت تهیه شیرینی گردویی

ساعت24-طرز تهیه شیرینی گردویی / مواد لازم جهت تهیه شیرینی گردویی / نکات تهیه شیرینی گردویی / طرز تهیه شیرینی خوشمزه / بهترین دستور پخت شیرینی گردویی

سه شنبه 28 اسفند 1397 ساعت 19:15

موادلازم جهت تهیه شیرینی گردویی:
سفیده تخم مرغ 90 گرم
کیک اسفنجی 100 گرم
گردو 100 گرم
پودر قند 200 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرزتهیه شیرینی گردویی:
همه ی مواد یعنی سفیده تخم مرغ ، کیک اسفنجی ، گردو ، پودر قند ، پودر کاکائو و وانیل بجز روغن و سرکه رو باهم مخلوط و دوبار چرخ کنید یا فقط «دو دقیقه» با غذاساز بزنید.با چرخ گوشت نتیجه بهتری میگیرید
فر رو روی٢٠٠درجه بگذارید تا گرم گردد موقع پخت درجه را روی  ١٧٥ میگذاریم
مواد روداخل قابلمه میریزیم وروی حرارت داغ میزنیم.حدود ۱۵_۲۰ دقیقه کافی می باشد
بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم روغن وسرکه رواضافه کرده ومیگذاریم خنک بشود
مواد رو با کمک قیف روی کاغذ روغنی چرب شده پایپ می کنیم وبمدت ١٥تا۲۰ دقیقه میپزیم .
اگه بعدازخنک شدن مایه سفت بود میتوانید کمی سفیده تخم مرغ استفاده کنید.اگر مشاهده کردید شل بود ازکیک پودر شده استفاده کنید

 نکات تهیه شیرینی گردویی :
-    اول یکی یا دوتا رو داخل فر بپزید اگه شیرینی پف کرد وترکدار شد که خوب است اما اگر نشد و اگر تغییری نکرد به خمیر کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
پیشنهاد می گردد رسپی بالا رو با رسپی شیرینی نارگیلی ترکیب کرده و از نتیجه بینهایت بهتری بهره ببرید برای این کار مراحل زیر را انجام بدهید
-    گردو از قبل کمی اسیاب کنید
-    بجای پودر شکر از همون مقدار شکر استفاده کرده
-    بجای صد گرم کیک اسفنجی ،۵۰ گرم کیک استفاده کرده
-    بعد از مرحله داغ زدن و گذشت ده دقیقه۲۰_۲۵ گرم آرد برنج و روغن و سرکه اضافه کرده


-     پودر کاکائو رو حذف کرده و مقدار دارچین رو هم نصف کنید
-     با دمای ۱۸۰ درجه«شعله بالا»پخته گردد.تاکید می شود شعله بالا چون با شعله پایین ترک نمی خورد
-    این شیرینی باحرارت زیاد ازحد ،پوک و توخالی میشود
-    غلظت مواد باید درحدی باشد که با کمی فشار از قیف خارج گردد
-    حتما اول یکی دوتا دونه رو بپزید تا از دمای فر خودتان مطلع گردید
-    برای داغ زدن حتما از شعله پخش کن استفاده کنید واز هم زدن غافل نشوید.دمای مایه در حین داغ زدن نبایدخیلی بالا برود.فقط در حدی که ولرم باشد وشکرحل بشود.نباید زیاد حرارت ببیند وگرنه سفیده میپزد.وبعد شیرینی تغییر شکل نمی دهد.ممکن است ۱۵_۲۰ دقیقه زمان ببرد.میتوانید از روش بن ماری هم برای داغ زدن استفاده کنید
-    بعدازداغ کردن موادمون کمی سفت تروکش دار می شود. ( طرز تهیه شیرینی گردویی )

تعداد بازدید : 229

ثبت نظر

ارسال