Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 34 دقیقه

طرز تهیه سوپ میکس شده جو پرک / مواد لازم جهت تهیه سوپ میکس شده جو پرک

ساعت 24-طرز تهیه سوپ میکس شده جو پرک / مواد لازم جهت تهیه سوپ میکس شده جو پرک / نکاتی برای خوشمزه تر کردن سوپ / دستور پخت سوپ خوشمزه / بهترین دستور پخت سوپ جو میکس شده

سه شنبه 21 اسفند 1397 ساعت 16:55

مواد لازم سوپ میکس شده جو پرک :
جو (پرک): یک پیمانه
شیر: یک لیتر یا چهار پیمانه
هویج : دو عدد
کرفس: نصف پیمانه
قارچ اسلایس شده : نصف پیمانه
خامه: دویست گرم
نخود فرنگی : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه سوپ میکس شده جو پرک :
ابتدا هویج را خرد کنید و درون آب بیندازید تا به جوش بیاید سپس جوی پرک پاک شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد . بعد از آن مقداری شعله را کم کنید و نخود فرنگی را به آن بیفزایید . سپس کرفس خرد شده (ساقه کرفس) و قارچ اسلایس شده را به مواد اضافه کنید . در این زمان اجازه دهید مواد با یکدیگر بپزند . سپس شیر را به مواد بیفزایید و وقتی به جوش آمد شعله را ملایم کنید و اجازه دهید جا بیفتد . بعد از آن وقتی که سوپ کاملا آماده شد ، مقداری از آب سوپ را ( به اندازه یک ملاقه) جدا کنید و اجازه دهید کمی سرد شود ، سپس آن را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خامه را هم به آن اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید . مقداری نمک و فلفل سیاه بیفزایید و مخلوط را به سوپ اضافه کنید . در این زمان سوپ آماده است و می توانید آن را میکس و برای تزیین مقداری جعفری خرد شده  یا ... روی آن بریزید و با آب لیموی تازه میل نمایید.
میشود سوپ را میکس نکرد ولی در صورت میکس شدن ، سوپ شما ، بافت لطیف و طعم بهتری خواهد داشت .

 

نکاتی برای خوشمزه تر کردن سوپ :
1 سوپ را می‌توان با جوی معمولی هم پخت . اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد . ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع‌تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
2 جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی‌ ته‌نشین شود . بعد بگذارید تا بپزد.
3 سینه مرغ را آب‌پز کنید. برای اینکه مرغ لذیذتری داشته باشید، بهتر است مرغ را با یک پیاز بزرگ و یک دانه سیب درختی بگذارید بپزد.
4 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده‌اند و هم تکه‌های ریز آنها در ظرف باقی نمی‌ماند.
5 اگر قارچ را بجوشانید قطعا سیاه خواهد شد . به قارچ آبلیمو بزنید و بگذارید مدتی بماند . تابه را بگذارید حسابی داغ شود . کمی روغن بریزید. وقتی از حرارت بالای آن مطمئن شدید، قارچ را درون تابه بریزید. در اثر حرارت به قارچ شوک وارد می‌شود و دیگر سیاه نخواهد شد.
6 قارچ را در آبکش بریزید تا روغن از آن جدا شود.
7 سینه مرغ را ریش‌ریش کنید و سایر مواد مثل هویج و قارچ را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید.
8 در مرحله آخر شیر را به سوپ اضافه کنید.
9 احتیاجی نیست در سوپ روغن بریزید. چربی مرغ به تنهایی کافی و البته سالم‌تر است.
10 در صورت تمایل می‌توانید برای لعاب‌دار شدن سوپ یک تا دو قاشق سوپ‌خوری آرد در سوپ بریزید . اما در غیر این صورت هم اگر جو خوب پخته شود، سوپ حتما لعاب خواهد داشت.
11 سوپ که آماده شد، می‌توانید روی آن ورق‌های نازک قارچ بچینید.
12 کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، می‌توانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه می‌توان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید.
13 یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زودتر در سوپ بریزید رنگ آن تیره می‌شود و غذا را قدری زشت جلوه می‌دهد.
14 سوپ جوی بین‌المللی تقریبا به همین شکل طبخ می‌شود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن می‌زنند.
15 پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپ‌خوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که این‌ها را نباید هم زد.
16 سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایه‌ای روی سوپ شکل بگیرد.
17 روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می‌زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.
18 فیبر محلول در جو باعث می‌شود تا کلسترول خون پایین بیاید ، پس سوپ جو یک غذای خوب برای کسانی است که کلسترول خونشان بالاست.
19 جو این غذا برای کسانی که از یبوست رنج می‌برندخیلی مفید است.
20 جو قند خون را تنظیم می‌کند. بیماران دیابتی بهتر است از این غذا بخورند.
21 جعفری ویتامین آ دارد و منبع خوب اسید فولیک و آهن است. از این رو به مبتلایان کم‌خونی، کمک فراوانی می‌کند.
22 فیبر نامحلول جعفری در درمان یبوست موثر است.
23 جعفری خاصیت ضد نفخی دارد و اسپاسم گوارشی را از بین می‌برد.
24 خاصیت ادرارآوری جعفری به شستشوی مواد زائد از بدن منجر می‌شود.
25 آنتی اکسیدان هویج فوق‌العاده است و ریسک بیماری‌های قلبی و فشار خون مزمن را کاهش می‌دهد.
26 خامه در سوپ ارزش غذایی آن را پایین می‌آورد. چرا که سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و می‌تواند باعث ابتلا به کلسترول خون و تری‌گلیسیرید شود. به همین دلیل بهتر است از خامه صرف نظر شود.
27 افراد دیابتی و مبتلایان به چاقی در استفاده از ورمیشل در سوپ دقت کنند، چون ورمیشل میزان انرژی بالایی دارد.( طرز تهیه سوپ میکس شده جو پرک )

تعداد بازدید : 226

ثبت نظر

ارسال