Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 12 و 59 دقیقه

طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای / مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور ترکیه ای

ساعت 24-طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای / مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور ترکیه ای / طرز تهیه کیسیر / کیسیر چیست / طرز تهیه سالاد بلغور / طرز تهیه سالاد خوشمزه

دوشنبه 30 اردیبهشت 1398 ساعت 22:37

کیسیر، سالاد بلغور ترکیه

اگر طرفدار Tabbouleh خاورمیانه و دیگر غذاهای ساخته شده با بلغور هستید، شما این دستور العمل ترکی را برای بلغور و یک  عالمه سبزیجات دوست خواهید داشت.
بلغور، گاهی اوقات به عنوان گندم شکسته شناخته می شود، یک جزء اصلی در شیرینی فروشی های ترکی است و یکی از رایج ترین مواد غذایی در پخت و پز ترکی است. بلغور برای تهیه غذاهای جانبی مانند بلغور پلاف، اضافه کردن به سوپ ، مزه دادن به پیتزای گوشتی و یکی از موارد مورد علاقه من، در سالاد های سرد مانند سالاد سالنگ و سالاد سبز تازه و کیزیر استفاده می شود.
یکی از محبوب ترین غذاها
سالاد Kısır یکی از محبوب ترین غذاهای آشپزی ترکیه است. هر آشپز تغییراتی را در kısır ایجاد می کند و شما نیز در بسیاری از رستوران ها به صورت گاه به گاه، تفاوت را می بینید. چه چیزی باعث kısır بسیار محبوب شود؟ برای اینکه، آن حاوی مواد تازه، مغذی و ارزان قیمت است. همچنین بسیار آسان است.

هر خانۀ ترکی، kısır را با ترکیبی از سبزیجات و گیاهان کمی متفاوت می سازد. بعضی از آنها تند و برخی از آنها پیاز و سیر بیشتری دارند. بهترین کاری که باید بکنید این است که با مواد تشکیل دهنده مانند فلفل های رنگی، پیاز سبز، آجیل خرد شده، حتی چغندر خرد شده و ترشی ها خلاقیت پیدا کنید.

شما می توانید در بسیاری از مواد مغذی خاورمیانه، یونانی یا ترکی و یا در وب سایت هایی که مواد ترکی را به فروش می رسانند، رنده فلفل را پیدا کنید. جایگزین دیگری این است که فلفل قرمز تازه را با انتخاب خود رنده کنید و آب آن را را به صورت فنجان بریزید. این دستورالعمل دارای آب لیمو یا انار ترش است، که یک شربت از 85 درصد انار است که طعم بسیار خوب آن است. اگر میخواهید این عنصر منحصر به فرد را اضافه کنید، آن را در جایی که غذاهای ترکیه است، جستجو کنید

مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور ترکیه ای:
    2 فنجان بلغور
    2 فنجان آب جوش
    1 پیاز متوسط
    1 گل سیر
    1 قاشق غذاخوری شیرینی فلفل قرمز شیرین
    2 گوجه فرنگی متوسط
    2 خیار متوسط
    6 تا 8 پیاز سبز
    یک برگ جعفری
    3 یا 4 شاخه نعناع تازه
    1/4 فنجان تازه آب لیمو یا انار ترش است
    1/3 فنجان روغن زیتون فوق العاده عالی
    1 قاشق چایخوری. نمک،
    1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرز تهیه سالاذ بلغور ترکیه ای :
مراحل آن را انجام دهید

در ابتدا بلغور را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را روی آن ریخته آب باید به طور کامل حدود 1/4 اینچ را بپوشاند (در صورت لزوم اضافه کردن کمی آب جوش). کاسه را با یک درب یا پوشش پلاستیکی بپوشانید، سپس آن را در یک حوله قرار دهید. حدود 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا بلغور را نرم می کند.
    در حالی که بلغور را نرم می کند، سبزیجات خود را آماده کنید. شروع کنید به خرد کردن پیاز و سیر و آنها را به صورت دقیق خرد نمایید شما می توانید. پیاز خرد شده و سیر را با خمیر فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    گوجه فرنگی، خیار، پیاز ، جعفری و نعناع را به صورت مشابه خرد نموده و با خمیر فلفل مخلوط  و آنها را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. بهتر است شما آنها را ریز ریز، نمایید تا بهترین بافت سالاد خود را تهیه نمایید.
    پارچه را بردارید و از کاسه بلغور پارچه را کنار بزنید. با دستکش های لاستیکی، یا با انگشتان دست خود بلغور ها را ورز دهید. آب لیمو ریخته شده یا انار ترش و روغن را روی بلغور قرار دهید و آن را با انگشتان خود ورز دهید. بعد، مخلوط فنجان فلفل را اضافه کنید و آن را به طور مساوی با بلغور قاطی نمایید.
    سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و با انگشتان دست خود آنها را به هم بزنید تا تمام ترکیبات به طور مساوی مخلوط شوند. با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به عنوان طعم و مزه برای چاشنی هم سالاد را خوشمزه کنید .
    شما می توانید به سادگی salad kısır خود را سرو کنید، یا شما می توانید آن را برای چند ساعت خنک نگه دارید.برای اینکه اطمینان حاصل کنید سالاد آماده است می توانید دوباره آن را با انگشتان خود ورز دهید. ( طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای )

تعداد بازدید : 226

ثبت نظر

ارسال