Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 14 و 20 دقیقه

طرز تهیه راتا کشک بادمجان / نکات مهم تهیه راتا کشک بادمجان

ساعت 24-طرز تهیه راتا کشک بادمجان / نکات مهم تهیه راتا کشک بادمجان / طرز تهیه کشک بادمجان / مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان / طرز تهیه آسان راتای کشک بادمجان / راتا چیست

یکشنبه 18 فروردین 1398 ساعت 7:33

راتا اسم دخترانه فارسی به معنی سخاوت و بخشندگی هست و با تلفظ رادی در اعلام نام فرشته ایست در ایران باستان که یکی از ایزدان است . راتا به غذاهای فینگر فودی (انگشتی) اطلاق میشه که به راحتی و بیشتر به صورت سرد سرو میشود . پایه راتا با نان تست هست که با مخلفات مختلف غذاهای سرد و کمی سفت تهیه میشه و خیلی راحت و بی دردسر سرو میشه . فقط یک نکته را باید اشاره کرد ، این که کمی صبر و حوصله و سلیقه میخواد تا نتیجه کار عالی بشه خیلی راحت و مناسب مهمونی ها برای پیش غذا ، سینی مزه ، تولدها و ‌...  هست . ( طرز تهیه راتای کشک بادمجان )

نکات مهم تهیه راتا :

اصلا نباید بادمجونها را سرخ کرد ، چون روغن زیادی جذب میکند . به این علت باید توی فر یا ... کبابی میکنیم . اینجوری هم میپزه هم روغن جذب نمی کند . حدالامکان از روغن کم استفاده کنید . کشک و بادمجون را یک شب قبلش آماده کنید و داخل یخچال بزارید تا هر چی روغن هم داره جذب بادمجون ها بشود . چرا این نکته ها در راتا مهمه ؟! چون تنها دلیلش اینه که نرم و شل نباشد و بشود به راحتی قالب زد و بعد از قالب زدن لیز نخورد . برای قالب زدن از دو سایز قالب استفاده کنید . با قالب بزرگتر نون تست را قالب بزنید و نان را دوباره داخل قالب بذارید و روی ان مواد دلخواه راتا را بریزید . قالب کوچیکتر را زیر قالب بزرگتر بذارید و فشار بدهید . به این شکل ، راتا ، قالبی از قالب بزرگتر بیرون میاد .

پیشنهاد می کردد پیاز را برش داده و داخلش با کشک و بادمجون پر شده و راتا را متفاوت سرو کنید.

موادلازم جهت تهیه کشک بادمجان :

بادمجان 5 عدد  . 

پیاز 2 عدد متوسط   . 

سیر 5 حبه  . 

نعناع خشک به میزان لازم

کشک به میزان لازم   . 

گردوی خرد شده  به میزان لازم   . 

نمک ، فلفل سیاه ، دارچین  میزان لازم

 

طرز تهیه کشک بادمجان :

بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید ، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا آب بادمجان خارج شود که زمان سرخ کردن ، روغن کمتری مصرف کنید ؛ بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ کردن با سیر رنده شده و ادویه و کمی آب روی حرارت میذاریم تا بادمجونها مغز پخت شوند .

نعنا خشک چند دقیقه در آب خیس شود و بعد با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید ، پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید . بادمجون ها رو بعد از پخت با میزان دلخواه از کشک ، بکوبید . کشک بادمجون را در ظرف دلخواه بکشید و با پیاز داغ ، سیرداغ ، نعنا داغ ، گردوی نگینی خرد شده و کمی کشک تزئین و سرو کنید ، میتوانید کمی گوشت چرخ کرده هم با کمی ادویه بدون رب گوجه ، تفت بدین و برای تزیین استفاده کنید.

نکته ها :

میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید ، استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد . گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود . این نمونه کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن ، بادمجان ها را کبابی یا آب پز کنید ، کشک و بادمجون رو بعنوان غذای اصلی نیز میتوان سرو کرد . ( طرز تهیه راتا کشک بادمجان )

تعداد بازدید : 243

ثبت نظر

ارسال