ساعت 24-طرز تهیه دنت خانگی / طرز تهیه چوروس / مواد لازم جهت تهیه دنت خانگی / موادلازم جهت تهیه چوروس / طرز تهیه دنت زعفرانی / طرز تهیه دنت توت فرنگی / طرز تهیه دنت موزی / طرز تهیه دنت وانیلی
مواد لازم جهت تهیه دنت خانگی :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داراست.
پودر کاکائو : 40 گرم
شیر یک پیمانه
نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
خامه صدو بیست گرم
شکر شصت گرم
( اگه شیرین تر دوست دارید میتوانید به دلخواه نسبت شکر را اضافه کنید)
طرز تهیه دنت خانگی:
ابتدا داخل یک ظرف ، شکر ، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و شیر و خامه سرد را به تدریج اضافه و مخلوط می کنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوط مان باقی نماند . مخلوط را به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم ( پیشنهاد می گردد در این مرحله ، ظرف پهن استفاده گردد چون اگر گلوله بشود راحت تر میشود کنترلش کرد ) و مرتب هم میزنیم . ممکن است گلوله تشکیل بشود که میتوانیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم . بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید ، وانیل را اضافه و از روی حرارت بر میداریم ( در صورت حرارت خوردن وانیل ، دسرتون تلخ میشود ) و میگذاریم خنک بشود . نهایتا تا زمان سرو ، داخل ظرف درب دار ، چند ساعت تو یخچال میماند .
#دنت_زعفرانی
فقط پودر کاکائو حذف میشود و به شیر کمی زعفران و یک قاشق گلاب اضافه میشود .
#دنت_توت_فرنگی
فقط به جای شیر از شیر توت فرنگی استفاده میکنیم . شکر را هم کمتر میریزیم چون شیر توت فرنگی آماده ، شیرین است . پودر کاکائو را هم حذف میکنیم.
#دنت_موزی
فقط به جای شیر از شیر موز استفاده میکنیم . پودر کاکائو را حذف میکنیم . شکر را هم کمتر میریزیم .
#دنت_وانیلی
فقط پودر کاکائو حدف میشود .
( چوروس یک شیرینی اسپانیایی مثل بامیه خودمان هست با این تفاوت که داخل شربت گذاشته نمیشود و بعد از سرخ شدن در شکر و پودر دارچین غلطانده میشود و با شکلات ذوب شده یا گاناش سرو میشود )
موادلازم جهت تهیه چوروس :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار است.
آرد دوپیمانه
آب یک پیمانه
کره 25گرم
شکر نصف پیمانه
وانیل و پودر دارچین مقداری
نمک یک پنسه
تخم مرغ سه عدد
طرز تهیه چوروس:
آب ، شکر و کره را روی حرارت گذاشته به جوش که آمد ، آرد ، دارچین ، نمک و وانیل را که با هم مخلوط کردیم را یک دفعه اضافه میکنیم و سریع هم میرنیم . چند دقیقه تفت میدهیم تا خمیر وسط قابلمه جمع شود . به این مرحله ، مرحله داغ زدن خمیر گفته میشود که اگر کامل انجام نشود ، احتمال وار رفتن خمیر حین سرخ شدن هست .
از روی حرارت بردارید و میگذاریم تا سرد شود . سپس دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم . هر تخم مرغ را کامل با خمیر مخلوط کنید و بعد تخم مرغ بعدی اضافه می شود . چون سایز تخم مرغ ها متفاوت است ، اگه خمیر خیلی سفت بود و از سر قیف و ماسوره رد نمیشد ، یک تخم مرغ دیگر اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید .
سپس ماسوره شکوفه یا ماسوره دلخواه داخل کیسه قیف گذاشته و خمیر را در قیف بریزید . بدون ماسوره هم میشود ، کافیه فقط کمی سر قیف رو برش بزنید . روغن داخل تابه میریزیم و میگذاریم تا داغ شود . حالا خمیر را به اندازه 10سانتی یا کمی بلندتر ( اندازه دلخواه ) به کمک قیچی بریده و داخل تابه میریزیم و روی حرارت متوسط سرخ میکنیم ( سر قیچی را داخل روغن بزنید تا خمیر براحتی برش بخورد ) . بعد روی دستمال میگذاریم تا کمی روغنش گرفته شود و سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین میغلطانیم و با شکلات ذوب شده یا نوتلا یا گاناش سرو میکنیم. ( طرز تهیه چوروس و دنت خانگی )
ثبت نظر