Fa En یکشنبه 4 آذر 1403 ساعت 15 و 4 دقیقه

طرز تهیه دسر شامانو / طرز تهیه ماست قالبی

ساعت 24-طرز تهیه دسر شامانو / طرز تهیه ماست قالبی / مواد لازم دسر شامانو / مواد لازم برای تهیه ماست قالبی / خواص ژله

شنبه 1 تیر 1398 ساعت 12:55

مواد لازم دسر شامانو :
پنیر خامه ای دویست گرم ( هر مارکی استفاده کردین )
بستنی وانیلی یک عدد صد گرم
شیر عسلی مارک ( والفجر ) نصف قوطی یا  یک پیمانه سرخالی  سرخالی
خامه صبحانه  دویست گرم
پودر ژلاتین سه ق م
ژله ی  شاتوت یا زغال اخته یا تمشک یک بسته من زغال اخته استفاده کردم

طرز تهیه دسر شامانو :
در ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه وکمی با همزن بزنید بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه کنید
حالا ژله تون رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین را روی نیم لیوان آب بپاشید خوب که اب جذب کرد و اسفنجی شد روی حرارت بن ماری قرار بدین شفاف که شد به دمای محیط برسوندید و به مخلوط اضافه کنید وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد. .

حالا به آموزش ماست قالبی می پردازیم که بسیار دسر شیکی برای سفره های مهمانی می باشد  :
 

مواد لازم برای تهیه ماست قالبی :
ماست خامه‌ای ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری
خیار رنده شده  ۱ عدد
ادویه ماست و خیار به میزان لازم

طرز تهیه ماست قالبی :
برای تهیه ماست قالبی طعم‌ دار شما ابتدا باید پودر ژلاتین را با ۲دو قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط نموده و ظرف آن را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین به روش بن ماری حل گردد. وقتی ژلاتین کاملا حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید خنک گردد و بعد آن را به ماست اضافه نمایید.خیار را پوست گرفته و رنده نمایید.
با دست آب اضافه خیار را کاملا بگیرید و خیارهای رنده ‌شده را به ماست اضافه نمایید.در صورت تمایل به ماست و خیار کمی ادویه ماست و خیار شامل نمک، فلفل، گل‌پر، پودر سیر، نعناع و ... اضافه نمایید و اگر به سبزیجات محلی مانند دلال دسترسی دارید، از آن‌ها نیز استفاده کنید
وقتی مواد را خوب مخلوط کردید، آن‌ها را کف قالب سیلیکونی با طرح مورد نظر ریخته و برای ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، ماست را کف ظرف سرو مورد نظر برگردانید و با مقداری پودر نعناع خشک و گل سرخ تزیین و سرو کنید.

خواص ژله :
ژلاتین یک پروتئین ساخته شده از محصولات حیوانی است.

ژلاتین برای از دست دادن وزن و برای درمان استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و استخوان های شکننده (پوکی استخوان) استفاده می شود. برخی از افراد نیز برای تقویت استخوان ها، مفاصل و ناخن ها از آن استفاده می کنند. ژلاتین همچنین برای بهبود کیفیت مو و کوتاه کردن بهبودی پس از ورزش و آسیب های مرتبط با ورزش استفاده می شود.

در تولید، ژلاتین برای آماده سازی غذاها، لوازم آرایشی و داروها استفاده می شود.

چگونه کار می کند؟
ژلاتین حاوی کلاژن است. کلاژن یکی از مواد تشکیل دهنده غضروف و استخوان است. به همین دلیل است که برخی افراد فکر می کنند ژلاتین ممکن است برای آرتریت و سایر شرایط مشترک کمک کند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که ژلاتین ممکن است درد را کاهش دهد و عملکرد مشترک را در افراد مبتلا به استئوآرتریت بهبود بخشد.
    استخوانهای نازک (پوکی استخوان).
    بهبود کیفیت مو.
    کاهش تمرکز پس از ورزش و آسیب های مربوط به ورزش.
    تقویت استخوان ها و مفاصل.
    تقویت ناخن ها.
    کاهش وزن.
    شرایط دیگر.

شواهد بیشتری برای ارزیابی اثربخشی ژلاتین برای این مورد نیاز است

اثرات جانبی و ایمنی
ژلاتین به احتمال زیاد برای بسیاری از مردم در مقادیر غذایی کاملا ایمن است. این مقدار احتمالا در مقادیر بیشتر به عنوان دارو استفاده می شود. برخی شواهد وجود دارد که ژلاتین در دوزهای تا 10 گرم روزانه می تواند تا 6 ماه با خیال راحت مصرف شود.

ژلاتین می تواند طعم ناخوشایند، حساسیت سنگین در معده، نفخ، سوزش سر دل و بی حسی را ایجاد کند. ژلاتین در برخی افراد ممکن است واکنش های آلرژیک ایجاد کند.

برخی از نگرانی ها در مورد ایمنی ژلاتین وجود دارد زیرا از منابع حیوانی می آید. بعضی از مردم نگران هستند که شیوه های تولید ناامن ممکن است منجر به آلودگی محصولات ژلاتین با بافت های حیوانی بیمار، از جمله مواردی که ممکن است بیماری جنون گاوی (انسفالوپاتی اسپون گاوی گاو) را منتقل کند. اگر چه این خطر به نظر کم می رسد، بسیاری از کارشناسان توصیه نمی کنند که از مکمل های مشتق شده حیوان مانند ژلاتین استفاده کنند.
هشدارها و هشدارهای ویژه:
بارداری و شیردهی: در مورد ایمنی ژلاتین در هنگام استفاده در حین بارداری و شیردهی کافی نیست. ( طرز تهیه دسر شامانو )

تعداد بازدید : 234

ثبت نظر

ارسال