ساعت 24-طرز تهیه دسر ایتالیایی / مواد لازم برای تهیه دسر ایتالیایی / طرز تهیه دسر خوشمزه / آسان ترین دسرهای ایتالیایی / آموزش دسر های ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه دسر ایتالیایی :
موز دو عدد
شکر ۲/۳پیمانه
شیر یک پیمانه
زرده ی تخم مرغ دو عدد
پودر ژله موزی یک بسته
آب سرد ۱/۲ لیوان برای حل کردن ژلاتین
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
بیسکوییت پتی بور یک بسته صد گرمی
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آب جوش یک لیوان و نیم برای ژله ی موز
پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری
خامه صبحانه یک بسته ی دویست گرمی
آرد ذرت سه قاشق غذا خوری(زرد رنگ هست)
طرز تهیه دسر ایتایایی :
دسر ایتالیایی انواع مختلفی دارد و هر کدام از این دسرها طعم عالی و خوشمزه ای دارد البته هر کدام هم با مواد مختلفی مخلوط گردیده و تنوع دسرهای ایتالیایی زیاد است در این آموزش دو نوع دسر ایتالیایی آموزش داده شده است اگر از اسامی دسرهای ایتالیایی جویا باشید نام چند نوع آن را ذکر می نماییم مانند تیرامیسو و پاناکوتا ، ترافو ، زابایون ،کاساتا و کانولی
این دسرها که نام آنها برده شد از معروف ترین دسرهای ایتالیایی می باشند.
به سراغ آموزش دسر ایتالیایی مان می رویم:
در ابتدا پودر ژلاتین را بر روی نصف لیوان آب سرد پاشیده بعد از اینکه اسفنجی شد آن را به روش بن ماری (روی بخارآب جوش) آب کنید
پودر ژله موز را در یک ونیم لیوان آب جوش حل کرده و کنار گذاشته تا سرد شود سپس درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا بسته شود .
درون یک ظرف زرده ها ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا مانند کرم شده و رنگ آن سفید و کشدار شود سپس به تدریج آرد ذرت را اضافه کنید. در ظرف دیگری شیر را جوش آورده و خیلی کم کم در حالیکه تند تند هم میزنید به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها پخته نشود، کِرِم را بر روی بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا به روش غیر مستقیم پخته و غلیظ شود، سپس کنار گذاشته تا خنک شود.(تقریبا یک ربع تا ۲۰ دقیقه) ۲۰۰ گرم خامه را با پنیر خامه ای هم زده تا کِرِم یکدستی بدست آید.این کِرِم را به مخلوط اول اضافه کنید. موزها و بیسکوییتها را خردکرده و به مایه دسر اضافه و مخلوط کنید
در نهایت ژلاتین آب شده را کم کم به مواد افزوده خوب مخلوط کنید مایه دسر را در قالب بر روی ژله بسته شده ریخته و حدود چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم پس از این مدت، ابتدا اطراف دسر را با نوک چاقویی از قالب جداکرده چند ثانیه در آب گرم نگه داشته و در ظرف برمیگردونیم.
در ادامه دستور دسر ایتالیایی دیگری را ارائه می دهیم:
مواد لازم برای دسر ایتالیایی :
خمیر نان ( شیرینی) : ۲ فنجان
کره آب شده : ۳ قاشق
بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی : ۲ پیمانه
بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده :دو سوم فنجان
آناناس در صورت دلخواه : ۱ عدد
طرز تهیه دسر ایتالیایی :
برای تهیه دسر ایتالیایی نخست کره و خمیرنان را در یک کاسه که خیلی بزرگ و متوسط نباشد با هم قاطی نمایید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( در حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل ۸/۷ اینچ فویل پهن نمایید. آن را در کناری قرار دهید
سپس به میزان یک دوم بستنی را روی یک ظرف تخت به صورت یک لایه پهن نمایید. نصف این مقدار بستنی را با آجیل هایی که گفته شد پر نمایید. نیمی دیگر از بستنی را خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را در فریزرقرار دهید تا به درستی شکل خود را به دست آورد.
باقی بستنی ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید شکل خود را به دست آورد. به دقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان پهن نمایید. سپس روی آن را بپوشانید و تمام شب آن را در یخچال قرار داده تا شکل خود را به دست آورد.
برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان قرار دهید. این دسر را به شکل مربع برش دهید. و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس قرار دهید و آن را نوش جان نمایید.
نحوه تزیین نمودن دسر ایتالیایی با آناناس: ۲ قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب نمایید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل گردد.
سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه نمایید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس پر نمایید. ( طرز تهیه دسر ایتالیایی )
ثبت نظر