Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 13 و 17 دقیقه

طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ / نکات مهم در تهیه ته چین اسفناج و مرغ

ساعت 24-طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ / نکات مهم در تهیه ته چین / مواد اولیه تهیه ته چین مرغ و اسفناج / بهترین روش تهیه ته چین / نکته های زدن تخم مرغ ته چین / مروری بر خواص اسفناج

دوشنبه 20 اسفند 1397 ساعت 13:58

طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ


مواد اولیه : برای 2 نفر
برنج یک و نیم لیوان
فلفل سیاه ، نمک  به مقدار لازم
مرغ پخته و ریش ریش شده  یک سینه کامل
تخم مرغ سه عدد بزرگ یا چهار عدد متوسط ( زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغها چسبیده رو حتمااا جدا کنید و تخم مرغها رو جدا بزنید و بعد به مواد اضافه کنید  )
زعفران یک دوم قاشق چایخوری
اسفناج خرد و سرخ شده یک لیوان
( اسفناج را اندازه قورمه سبزی خرد و بعد سرخ کنید )
ماست  یک لیوان پر
سیر یک تا دو حبه ( رنده ریز شده که به همراه اسفناج سرخ کنید . میشود پودر سیر را جایگزین کرد )
روغن زیتون یا کره آب شده یا روغن مایع   به مقدار لازم

روش تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کشدار شوند . زعفران را با ماست مخلوط کرده به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس اسفناج و مرغ را با نمک ، فلفل و روغن زیتون یا کره آب شده ، به مواد اضافه کنید . برنج را نیم پز کنید و پس از آبکش کردن به مواد اضافه و خوب هم بزنید . ظرفی مناسب انتخاب کنید و آن را با روغن یا کره چرب کنید و مواد را داخل ظرف بریزید و فشرده کرده و دم کنید . پس از دم کشیدن ، به صورت قالبی جدا کرده و با ماست موسیر سفت و یا ماست چکیده و ... تزیین کرده و سرو کنید.

*نکات:
میشود داخل فر به صورت تک نفره یا قالبی بزرگ پخت . قالب دلخواه را کامل چرب کنید . مایه ته چین رو فشرده بریزید . دمای 180 درجه حدود یکساعت و ربع . چون دمای فرها متفاوت است ، چک کنید زمانی که مایه ته چین بسته شده باشه . برای آنکه برنج به صورت قالب خارج شود سعی کنید از ظروف تفلون استفاده کنید و پس از اضافه کردن مواد با کفگیر آنها را فشار دهید تا سفت شوند . میتوانید برای شکیل تر شدن غذا ، آن را درون پلو پز قرار دهید . اگر کف قابلمه کمی زعفران و اسفناج درسته پخته شده بریزید ( به شرطی که شکل خود را حفظ کرده باشد) ته دیگ بسیار زیبایی خواهید داشت . میتوانید به صورت لایه لایه از مواد و برنج بریزید و بعد دم بزارید.

مروری بر خواص اسفناج
اسفناج یک منبع عالی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است:

    ویتامین A: اسفناج دارای کاروتنوئید بالا است که بدن میتواند به ویتامین A تبدیل شود.
    ویتامین C: ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تقویت سلامت پوست و عملکرد ایمنی بدن می شود.
    ویتامین K1: ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است و یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما است.
    اسید فولیک: همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می شود. برای عملکرد طبیعی سلولی و رشد بافت ضروری است و برای زنان باردار بسیار مهم است.
    آهن: اسفناج منبع عالی این ماده معدنی است. آهن کمک می کند تا هموگلوبین تولید کند که اکسیژن را به بافت های بدن منتقل می کند.
    کلسیم: کلسیم برای سلامت استخوان ضروری است. این ماده معدنی همچنین یک مولکول سیگنال دهنده برای سیستم عصبی، قلب و عضلات است.

اسفناج همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6، B9 و E.

اسفناج حاوی ترکیبات گیاهی مهم است از جمله:

    لوتئین: لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد .
    Kaempferol: این آنتی اکسیدان با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری مزمن ارتباط دارد.
    نیترات: اسفناج حاوی مقدار زیادی نیترات است که ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد .
    Quercetin: این آنتی اکسیدان ممکن است از عفونت و التهاب جلوگیری کند. اسفناج یکی از ثروتمندترین منابع غذایی کورستین است.
    Zeaxanthin: مانند لوتیئن، زاکسنتین همچنین می تواند سلامت چشم را بهبود بخشد. ( طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج )

تعداد بازدید : 245

ثبت نظر

ارسال