مدیر حمل و نقل پاک شهرداری یزد با اشاره به حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی وین اتریش در شهر جهانی یزد، گفت: این گروه معتقد بودند که بافت تاریخی با تردد خودروها در آینده به یقین دچار آسیب خواهد شد.
مهدی شهریاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان این که تبادل تجربیات کشورهای مختلف دنیا در زمینه حمل و نقل پاک یکی از راههای توسعه شهر جهانی یزد خواهد بود، اظهار کرد: همکاریهایی در سطح بینالمللی منجر به توسعه و تبادل تجربیات هر دو کشور خواهد شد و از طرفی در زمینه تبدیل بافت تاریخی به محورهای پیاده راه نیز بسیار راهگشاست.
وی از حضور هیأتی ۳۰ نفره از اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی وین اتریش در یزد خبر داد و تصریح کرد: این گروه که به سرپرستی و همراهی پروفسور «کنوفلاخر» رئیس پژوهشکده حمل و نقل و مهندسی ترافیک این دانشگاه و «محمدصادق امنیان» یکی از اعضای پژوهشکده اتریش وارد یزد شدند، در بازدید از بافت تاریخی به بررسی مسائل حمل و نقل بافت تاریخی پرداختند.
این مسئول افزود: این گروه معتقد بودند که بافت تاریخی با تردد خودروها در آینده به یقین دچار آسیب خواهد شد لذا باید ضمن پاک سازی این میراث جهانی از خودروها، پیادهمحوری و به ویژه دوچرخه سواری به عنوان محبوبترین شیوه حمل و نقلی پاک، به سرعت اجرایی شود.
وی در ادامه بهره مندی از تجریبات نیاکان در تعامل با طبیعت را یک اصل مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: برای بهینه کردن مصرف انرژی، راهکاری جز توسعه حمل و نقل پاک وجود ندارد و تحقق این مهم یکی از مهمترین و مؤثرترین اقداماتی است که منجر به حفظ بافت جهانی و تاریخی شهر یزد خواهد شد.
شهریاری اضافه کرد: این نوع از حمل و نقل از سویی دیگر، نه تنها برای سلامت شهروندان مفید خواهد بود بلکه از مزایای دیگری همچون کاهش آلودگی هوا و ترافیک، جلوگیری از اتلاف وقت شهروندان، تقویت نشاط اجتماعی و ایجاد مشاغل پاک برخوردار است.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر