رئیس دانشگاه تبریز با تأکید بر اهمیت تحقق وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: باید این موضوع طی ۴۰ سال اخیر، آسیبشناسی شده و گامهای بزرگتری در این رابطه برداشته شود، چون باید بیش از اینها در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه پیش میرفتیم.
، میر رضا مجیدی در همایش علمی وحدت حوزه و دانشگاه، با اشاره به نقش شهید آیتالله مفتح در نامگذاری روز وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: برگزاری این گردهماییهای سالانه برای وحدت حوزه و دانشگاه، گام مبارکی است.
وی با اشاره به منویات امام راحل در خصوص اهمیت وحدت میان حوزه و دانشگاه، خاطرنشان کرد: امام راحل بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه نه تنها پس از انقلاب بلکه پیش از آن نیز در سال ۱۳۲۳ تأکید کرده بودند که نشاگر حساسیت ایشان به دانشگاه بود.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه امام راحل حتی در دوران تبعید نیز با دانشگاه ارتباط داشتند، گفت: ایشان بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی نیز بحث وحدت حوزه و دانشگاه را مطرح کردند.
رئیس دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه استان آذربایجانشرقی افزود: در نهضت اسلامی این تحول بزرگ رخ داده و امروز هیچکدام از دو مجموعه «حوزه و دانشگاه» خود را از دیگری جدا نمیدانند اما ضروری است که وحدت میان حوزه و دانشگاه بطور کامل محقق شود.
وی افزود: باید عوامل تشکیلدهندهی وحدت حوزه و دانشگاه را احصا کرده و بطور ریشهای آن را مورد بررسی قرار دهیم.
مجیدی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه استان در آذر سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: این دبیرخانه، در حقیقت کانونی است تا تلاشگران وحدت حوزه و دانشگاه، فعالیتهای مرتبط را در این بستر پیش ببرند.
وی با بیان اینکه ایجاد وحدت میان حوزه و دانشگاه از جمله اهداف انقلاب اسلامی ایران بود، گفت: تحقق وحدت در هدف میان حوزه و دانشگاه، حرکت پایهای علم و دین، ارتقای تعامل حوزه و دانشگاه، توسعه و گسترش پژوهش در زمینه تبیین دیدگاههای اسلامی، بسط و گیترس ارتباط و همکاریهای علمی میان حوزه و دانشگاه، شناسایی مسایل و موضوعات مطرح در قلمرو علوم انسانی و اسلامی و... از جمله اهداف تشکیل دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه در استان است.
همایش علمی وحدت حوزه و دانشگاه با هدف بررسی کارکردها و راهکارهای وحدت حوزه و دانشگاه، با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
انتهای پیام
ثبت نظر