مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) با ارائه جزئیاتی از برنامههای مختلف این جشنواره در سال ۹۸ گفت: ما در صدد بودیم در برنامههای امسال جشنواره امام رضا (ع) تجمیع و صرفه جویی را مدنظر قرار دهیم و برنامهها بیشتر در استانهای محروم و کمتر توسعه یافته برگزار شود.
، محمود رضا برازش یکشنبه (۱۲ اسفند ماه) در نشستی که به منظور آگاهی افکار عمومی از سیاستها و رویکردهای بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) و اطلاع رسانی از آخرین تولیدات معاونت هنری بنیاد در زمینههای موسیقی، آواهای آئینی و هنرهای نمایشی و تجسمی برگزار شد با بیان این که بنیاد در طول سالهای گذشته برنامههای مختلفی را در راستای معرفی و تبیین سیره و فرهنگ رضوی را در استانهای مختلف برگزار کرده گفت: امسال نیز ویژه برنامههای مختلفی را در استانها در نظر گر فتهایم و تاکید اما بر استانهای محروم و کمتر توسعه یافته بوده است. که شامل استانهای از جمله کرمانشاه، سیستان و پلوچستان کردستان بوشهر میشود.
وی در ادامه با تاکید بر این مطلب که در تولیدات سینمایی همچون انیمیشن و تئاتر نیز فعالیت داریم داد: در حوزه صوت و تصویر آواها ونواهای کشور نیز برنامههای ویژه داریم و بنا بر این گذاشتهایم که تجمیع برخی از برنامهها و فعالیتهای فرهنگی و هنری با موضوع فرهنگ رضوی را در سطح داخلی و بینالمللی داشته باشیم.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) اظهار امیدواری کرد: که تا شب ولادت امام رضا (ع) که هم زمان با آئین اختتامیه جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) است؛ یعنی در (تیر ماه ۹۸) شاهد اکران آثار هنری در زمینههای گوناگون هنری باشیم.
در ادامه این نشست علی ثابتنیا- معاون هنری بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) با تشریح جزئیات برنامهها و فعالیتهای فرهنگی هنری این دوره از جشنواره یادآور شد: ۵ تابلوی بزرگ نقاشی با موضوع زندگی و سیره امام رضا (ع) توسط حسن روحالامین در حال طراحی و اجرا است و سعی کردیم از بهترین هنرمندان برای خلق بهترین آثار هنری با موضوع سیره و فرهنگ رضوی بهره ببریم و امیدواریم تولید این آثار هنری مقدمهای برای تأسیس موزه هنرهای معاصر رضوی باشد.
وی یادآور شد: درصدد بودیم در جشنواره امسال تکرار برنامههای سال پیش را نداشته باشیم به همین دلیل تولیدات هنری این بنیاد در دو شاخه اصلی قرار دادیم یک تولیدات محتوا محور و دیگری تولیدات متن محور است؛ به عنوان نمونه ۸ نمایشنامه زیر نظر آقای فدایی حسین نگارش پیدا میکند همچنین ۱۰ لوح فشرده با ۵۰۰ دقیقه صوت شامل چاووشی خوانی مدح و منقبت امام رضا (ع) و مرثیه خوانی را داریم که بیش از ۸۰ درصد هنرمندان در این پروژه حضور دارند. انشاالله آثار هنرمندانی همچون علیرضا افتخاری، حسن علیشاپور، امیرحسین مدرس و پوریا اخوان در دهه کرامت از صدا و سیما پخش شود.
معاون هنری بنیاد بینالمللی امام رضا تاکید کرد: در حوزه تجسمی فعالیتهای داشتیم و ۵ تابلوی بزرگ نقاشی با موضوع زندگی و سیره امام رضا (ع) توسط حسن روح الامین در حال طراحی و اجرا است. در صدد هستیم در پایان این دوره از جشنواره محصولات را به صورت نمایشگاهی به نمایش در بیاوریم تا این امر مقدمهای برای تأسیس موزه هنرهای معاصر رضوی شود و اگر این امر اجرا نشود در یک بخشی از موزه آستان قدس رضوی این محصولات را به نمایش میگذاریم.
در ادامه این نشست شماری از هنرمندان پیرامون کارهای و فعالیتهای سفارش شده و مدنظر این جشنواره توضیحاتی را ارائه دادند.
انتهای پیام
ثبت نظر