Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 22 و 9 دقیقه

شاه بیت زندگی حضرت زهرا (س) عشق به خدا و ترس از معاد بود

شاه بیت زندگی حضرت زهرا (س) عشق به خدا و ترس از معاد بود

تجمع بزرگ عزاداران فاطمی با حضور هیأت‌های مذهبی، عاشقان و دلدادگان اهل بیت (ع) در میدان فاطمی برگزار شد.

شنبه 20 بهمن 1397 ساعت 17:0

، آیت‌الله کاظم صدیقی در مراسم تجمع بزرگ عزاداران فاطمی (س) که با حضور هیأت‌های مذهبی امروز شنبه (ّبیستم بهمن ماه) در میدان فاطمی برگزار شد با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) بیان کرد: به حکم آیه‌ی تطهیر بالاترین ویژگی حضرت زهرا (س) این است که جز خدا در وجود ایشان نیست. ما هم باید به تاسی از این بانوی بزرگوار، چشم و زبان و قلبمان و وجودمان رنگ و بوی خدایی داشته باشد. بهتر است گاهی سحرها بیدار شویم و از خدا بخواهیم که ما را به حال خودمان رها نکند. چرا که شیطان در کمین است و نفس اماره داریم.

وی ادامه داد: اساس زندگی حضرت زهرا (س) بر محبت بوده است. ما هم باید محبت اهل بیت (ع) را در وجودمان حفظ کرده و این محبت را کانون زندگی خود قرار بدهیم. شبکه‌های اجتماعی آمده‌اند که زندگی را بر هم بزنند این شبکه‌ها علاوه بر این که امنیت اجتماعی را آشوب می‌کنند امنیت زندگی را هم از بین می‌برند. ما باید تبلیغاتی داشته باشیم که در دنیا و آخرت با آن زندگی‌مان را روشن کنیم.

خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: اعتقاد به معاد و ترس از قیامت باید در مدارس ما تدریس شود. رابطه بین حضرت زهرا (س) و خداوند به قدری عاشقانه بود که قابل وصف نیست. حضرت به قدری برای عبادت و نماز می‌ایستاد که پاهایشان ورم می‌کرد. ایثار یکی دیگر از ابعاد وجودی حضرت زهرا (س) است. ایشان لباس و گردنبند هدیه خود را به فقرا بخشید. ما هم به خاطر حضرت زهرا (س) و برای رضای خدا چیزی که برایمان ارزش دارد را هدیه بدهیم. از حضرت، خدادوستی و قیامت محوری را فرا بگیریم و بدانیم که هر چه کرده‌ایم به خود کرده‌ایم.

وی ادامه داد: عشق به خدا و ترس از معاد شاه بیت زندگی حضرت زهرا (س) بود. حضرت اهل کار بود و رفاه زده نبوده است. استقلال مالی بانوان در دنیای امروز موجب نشود که آنها احترام به همسر را نادیده بگیرند. حضرت زهرا (س) از نظر شخصیتی رده اول شخصیت عالم بود و در بعد سیاسی و اجتماعی همواره سرآمد بود. حضرت در اوج اقتدار سیاسی و اجتماعی که داشتند هرگز اجازه نمی‌دادند که همسرشان ذره‌ای در مقابل حضرت احساس خجالت داشته باشند.

خوی ادامه داد: حضرت زهرا (س) در بعد هدایت یک مهارت قوی داشتند و بانوان آن زمان را با عقل و منطق آشنا می‌کردند. ما باید بدانیم که دین ما دین عقل و منطق است باید کودکانمان را با این گونه منطق آموزش بدهیم. و شعرهای توحیدی را به آنها آموزش بدهیم نه این که آنها را به مهدهایی بفرستیم که کلاس رقص داشته باشد.

آیت الله صدیقی گفت: حضرت زهرا (س) در بعد سیاسی بیشترین حساسیت را در مقابل انحراف حکومت و مسئولان داشتند. هیچ گناهی زیر آسمان به اندازه‌ی این نیست که فردی سر کار بیاید که باعث منحرف کردن حکومت از خدمت به مردم شود و بد اخلاقی‌ها را ترویج بدهد. حضرت زهرا (س) برای برگرداندن حکومت به حق از همه چیز صرف نظر کرده‌اند و در جوانی پهلو شکسته شدند.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 202

ثبت نظر

ارسال