معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش های مستمر برای خبرنگاران را امری ضروری و از برنامه های اولویتدار معرفی کرد و گفت: روزنامهنگاران هم باید در راستای رسالت خود، نگاه مچگیری از مسوولان را نداشته باشند.
، دکتر محمد سلطانیفر، در نشست صمیمی با مدیران رسانهای خراسان شمالی با بیان اینکه مشکلات حوزه رسانه و خبر، حلقهای از زنجیره مشکلات اقتصادی کشور است، بیان کرد: ٦٠ درصد درآمدهای یک روزنامه از طریق آگهیهای مستقیم است که متاسفانه در حال حاضر شرایط کارخانهها و شرکتهای تولیدی هم برای چاپ آگهی مناسب نیست.
وی به آمار ۲۵۰ فعال رسانهای خراسان شمالی اشاره و با بیان اینکه برخلاف سایر استانها که تعدد روزنامهنگاران زیاد است، تأکید کرد: قطعا کمک خواهیم کرد تا مشکلات این قشر با حمایت مسوولان استانی حل شود.
سلطانیفر، بیمه تکمیلی خبرنگاران را از دیگر اقدامات اجرایی معرفی کرد و با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶۰۰ نفر از خبرنگاران عضو صندوق بیمه تکمیلی کشور هستند، گفت: خبرنگاران با پرداخت ٣٠ درصد حق بیمه و ٧٠ درصدی که از سوی وزارت ارشاد پرداخت میشود، میتوانند از بیمه تکمیلی بهرهمند شوند.
وی افزود: در کشور ۶۶۱ نشریه اقتصادی و ۳۳۰ نشریه ورزشی داریم که اگر قرار بود کمیت منجر به رشد و پیشرفت شود باید در عرصه اقتصاد و ورزش امروز حرف اول را می زدیم.
سلطانی فر در رابطه با کانون های آگهی و تبلیغات نیز اظهار کرد: در دوره های گذشته به دلیل نگاه درآمدزایی به این کانون ها توجه نمی شد ولی اکنون به هر رسانه ای در کمتر از دو ماه مجوز کانون تبلیغاتی می دهیم.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: هم اینک ۱۱ هزار کانون تبلیغاتی در کشور داریم که برای توجه بیشتر به آنها مقدمات اتحادیه بزرگ کانون های آگهی انجام شده که تا دو هفته آینده راهاندازی میشود.
سلطانی فر همچنین از اجرای اقدامات مقدماتی طرح پایش آگهی های تبلیغاتی در فضای مجازی خبر داد و گفت: باید قبول کرد فضای آگهی تغییر یافته و صرفا در فضای مکتوب نیست بلکه دریایی از پول در فضای مجازی وجود دارد که می توان از آن به خوبی استفاده کرد.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر حمایت جدی از انجمن های صنفی رسانهای، گفت: تا الان حدود ۳۰ نهاد صنفی به ثبت رسیده اما، خود خبرنگاران هم می توانند اتحادیه صنفی ایجاد کنند چرا که آینده توسعه یافتگی رسانه هابه واسطه همین انجمن ها است.
وی با اشاره به لزوم ارائه رشته روزنامه نگاری در دانشگاه دولتی استان، افزود: مباحث مسکن، سینما و دیگر امکانات رفاهی برای خبرنگاران را نیز مسوولان خراسان شمالی باید در برنامه داشته باشند تا از ظرفیت سایر نهادها استفاده شود.
انتهای پیام
ثبت نظر