نمایش «۶۴۱۰» دربارهی اسارت شهید حسین لشکری است که به سید الاسرا معروف است.
علی برجی، کارگردان نمایش صحنهای «۶۴۱۰» درباره مضمون این اثر گفت: مناسبت اسم نمایش «۶۴۱۰» به دلیل ۶۴۱۰ روز اسارت شهید حسین لشکری است که به سید الاسرا معروف است. اولین اسیر ایرانی که در دفاع مقدس اسیر شده و آخرین اسیر ایرانی که پس از جنگ آزاد میشود و اسارت آن ۶۴۱۰ روز معادل ۱۸ سال طول میکشد. این نمایش به اسارت گرفتن و زمان اسارت این شهید را به تصویر میکشد.
وی همچنین درخصوص توانایی بازیگران این اثر نمایشی در به تصویر کشیدن این مضمون بیان کرد: برای این نمایش بازیگرانی انتخاب شدند که قبلا با آنها کار کرده بودیم یا به نوعی یک همکاری مشترک با آنها داشته و از تواناییها، اخلاق و بازی آنها شناخت داشتم و همین امر باعث شد تا این همکاری در قالب نمایش «۶۴۱۰» به طور مجدد و متفاوت شکل بگیرد.
کارگردان نمایش «۶۴۱۰» درباره استقبال از این اثر در جشنواره و برای عموم مردم خاطرنشان کرد: قبل از استقبال از کار باید گفت؛ امیدوارم که این دوره از جشنواره نیز با استقبال مواجه شود و تمامی آثار در قالب جشنواره با اقبال مردم مواجه شود. امیدوارم این فضای تبلیغاتی و رسانهای جشنواره تیاتر مقاومت بتواند سراسر مردم را از شهرهای دیگر به سالنهای نمایش بکشاند تا به تماشای این آثار ارزشی در جشنواره بنشینند.
برجی درخصوص ماهیت برگزاری جشنواره تیاتر مقاومت و تاثیرگذاری آن بر تولید آثار ارزشی در جامعه گفت: جشنواره مقاومت با فضایی که ایجاد میکند باعث میشود تا هم هنرمندان جوان فضایی برای به نمایش گذاشتن آثارشان و فرصتی برای بروز خلاقیت، توانایی و استعدادشان داشته باشند و هم یک بازار مبادله فرهنگی-هنری میان هنرمندان این عرصه شکل بگیرد تا مردم هم بتوانند با این گونه آثار آشتی کنند و این نوع تیاتر جایگاه خود را در جامعه تثبیت کند. امید است این آثار در جشنواره و به دور از هرگونه شعارزدگی به حیات خود ادامه بدهند.
شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت به دبیری امیر نصیربیگی و با حمایت بنیاد فرهنگی روایت فتح تا ۱۰ آذرماه در تهران برپاست.
انتهای پیام
ثبت نظر