تهیهکننده و یکی از کارگردانان نمایش «مزون» گفت:مثلثی از عشق و نفرت و فقر در این نمایشنامه گنجانده شده و فکر کردم که پرداخت به این موضوع کار جالبی خواهد بود.
معصومه خزایی با اشاره به فاکتورهایی که برای انتخاب این نمایشنامه داشته است به ایسنا گفت: ابتدا با پیشنهاد آقای عزیزنژاد متن را خواندم. متن متعلق به آقای شهرام سلطانی است. از همان ابتدا محتوای موجود در لایههای متن، من را درگیر کرد چرا که دربرگیرندهی دغدغهی من و افراد جامعه بود. مثلثی از عشق و نفرت و فقر در این نمایشنامه گنجانده شده و فکر کردم که پرداخت به این موضوع کار جالبی خواهد بود.
او دربارهی بازتاب اجرای این تئاتر تصریح کرد: همهی عوامل در راستای دیده شدن این نمایش دست به دست هم داده است. متن، کارگردانی، بازی بازیگران، میزانسن و باقی عواملی که در تولید نقش داشتند در حقیقت در راستای یک هدف مشخص شکل گرفته است.
خزایی با اشاره به محتوای نمایش دربارهی درگیر شدن ذهن مخاطب پس از دیدن این تئاتر گفت: در مصاحبههای قبلی نیز بازگو کردم که نمایش «مزون» در واقع بعد از پایان، باری دیگر آغاز میشود به این خاطر که ذهن مخاطب را درگیر میکند. مخاطب به اتفاقات نمایش فکر میکند و حتی سعی میکند تا حدی که امکان دارد به تزکیهای در وجود خود دست یابد.
او دربارهی حضورش به عنوان بازیگر در این نمایش با توجه به مسوولیتهایش در زمینهی کارگردانی و تهیهکنندگی گفت: بسیار سخت است. در قسمت بازیگری درک جهان آن دختر برای من کمی مشکل بود.
خزایی همچنین گفت: من احساس کردم با وجود اینکه نقش کوتاهی دارم اما حضور این شخصیت نقطهی عطف بود و به همین واسطه داستان به اوج میرسید. یعنی نقش این دختر درام کار را پررنگتر میکند و بسیار تأثیرگذار است.
او دربارهی همکارشاس با عزیزنژاد به عنوان دیگر کارگردان کار، یادآور شد: کارهای قبلی آقای عزیزنژاد مثل «یک خانوادهی محترم» را دیده بودم و به خلاقیت ایشان ایمان داشتم. حس میکردم که فرد خلاقی است بنابراین با همکاری یکدیگر کار خوبی را ارائه میدهیم. جدا از این مطلب من به کار با افراد جوان علاقه دارم و اینجا نیز اعلام میکنم از هر جوانی که پتانسیل این را داشته باشد که در راستای ایدههای من بتواند به جامعهی هنری خدمت کند، با کمال میل دعوت به همکاری خواهم کرد.
این فعال عرصهی تئاتر دربارهی اینکه چطور در این وضعیت اقتصادی و همچنین وضعیت نابسامان هنری، تهیهکنندگی کار تئاتر را برعهده گرفته است، گفت: نمایش و تئاتر برای من قداست خاصی دارد و از سختیها و ریسک آن آگاه هستم. هدف من خلق کار فرهنگی هنری متعالی است. به همین خاطر فکر کردم که کمی جسارت لازمهی این هدف است.
خزایی در پایان گفت: هر شب بعد از اتمام کار، گریم را به سرعت پاک کردهام تا بتوانم در دل مردم حضور داشته و فیدبک آنها را سنجیدهام. البته گاهی نیز با گریم در میان مردم حاضر شدم. تا جاییکه امکان داشته است تکبهتک با افراد صحبت کردم. فکر میکنم اکثریت رضایت داشتهاند. اینطور توانستهام به دل قصه راه پیدا کنم. بنابراین نسبت به فروش و همچنین بازخوردها خوشبین هستم.
نمایش «مزون» به نویسندگی شهرام سلطانی و کارگردانی مشترک عادل عزیزنژاد و معصومه خزاعی در پردیس تئاتر «شهرزاد» به صحنه رفته است.
در خلاصهداستان این نمایش با بازی پرستو گلستانی، عادل عزیزنژاد، میلاد مرتضوی،صحرا اسداللهی، معصومه خزایی و... آمده است: «آفاق زنی میانسال، با دخترش پری و شوهر دومش شاهین،که چند سالی از او کوچکتر است، زندگی میکند. آنها یک شب پشتِ درِ بستهشده مزون گیر افتاده و تا صبح با اتفاقات مختلفی دست و پنجه نرم میکنند».
انتهای پیام
ثبت نظر