Fa En سه شنبه 6 آذر 1403 ساعت 13 و 1 دقیقه

حمایت از جایزه جهانی و موضوع فلسطین ایمانی، اعتقادی، قلبی و عملی است

حمایت از جایزه جهانی و موضوع فلسطین ایمانی، اعتقادی، قلبی و عملی است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جلسه دیدار با اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی فلسطین گفت: حمایت ما از جایزه جهانی و موضوع فلسطین؛ ایمانی، اعتقادی، قلبی و عملی است.

یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 ساعت 18:57

، به نقل از سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی در نشستی صمیمانه با اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی فلسطین - پرویز، میثم نیلی، علیرضا غزوه، سردار ناظری رئیس مجمع ناشران دفاع مقدس، استاد تراد حماده شاعر و نویسنده لبنانی و وزیر کابینه لبنان در دورهٔ قبل و نایب رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی فلسطین، استاد بدیع الاصبور شاعر و نویسنده سوری و از مؤسسین جایزه جهانی فلسطین، دکتر زارعی رئیس انجمن ناشران جهان اسلام، مهدی رعد و حماده از لبنان، اراوی رئیس ناشران کشور عراق و رئیس نمایشگاه بین‌المللی بغداد، ولید الحمد استاد دانشگاه و شاعر لبنانی، شکیبایی رئیس خبرگزاری قدسنا، هور سوم او غلو از نویسندگان و ناشران کشور ترکیه و صابر علی مریم مدیر مؤسسه ادبی فرهنگی در پاکستان و از فعالان مبارزه با صهیونیسم در این کشور؛ که در سالن اجتماعات حوزه ریاست سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این مراسم تراد حماده- نایب رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی فلسطین خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی گفت: ما امیدواریم که از توصیه و راهنمایی و همچنین همکاری شما و سازمان تبلیغات اسلامی بهره‌مند شویم و در زمینهٔ تبادل تجربه‌ها و طرح‌های موجود در حوزه دفاع از فلسطین همکاری کنیم.

وی در مورد اهمیت تبلیغ و موضوع جایزه فلسطین تصریح کرد: ضرورت این جایزه برمی‌گردد به اهمیت موضوع فلسطین که یک قضیه محوری و اولویت اصلی ما است و ما معتقدیم حل‌وفصل تمام مسائل موجود حول محور عدالت در جهان اسلام از طریق فلسطین قابل تحقق است.

استاد تراد حماده با بیان اینکه موضوع فلسطین یک ضرورت وجودی دارد و موضوعی ریشه‌دار و اصیل است و این اصالت در حوزه ادبیات هم جریان دارد عنوان داشت: موضوع فلسطین به‌طور کل یک موضوع انسانی است و در حوزه آزادی‌خواهی، عواطف و نوع‌دوستی باعث تعالی انسان می‌شود.

نایب رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی فلسطین، گفت: جایزه جهانی فلسطین که در ارتباط مستقیم با موضوع فلسطین است یک جایزه ضروری، تکلیفی و امری است که باید عهده‌دار انجام آن شد.

وی افزود: یکی از اهداف شکل‌گیری جایزه جهانی فلسطین این است که جوانان را برای تحقیق و نوشتن و ناشران را برای انتشار کتب مختلف در مورد فلسطین تشویق کنیم و نتیجه و دستاورد تمام این فعالیت‌ها درنهایت تشویق و ترغیب مردم به خواندن کتاب در مورد فلسطین است.

این شاعر و نویسنده لبنانی با اشاره به این موضوع که جمهوری اسلامی توسط امام خمینی (ره) که یک عالم، حکیم، عارف و شاعر بود بنیان‌گذاری شد تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از جمهوری‌های نادر در جهان است که یک حکیم عارف و شاعر آن را بناکرده است و این جایزه نیز عشق و حب جمهوری اسلامی نسبت به موضوع فلسطین را نشان می‌دهد و باید قدردان ارزش‌هایی بود که امام خمینی (ره) بنیانگذاری کردند.

پرویز نیز در این مراسم ادامه داد: باهمتی که دوستان در مجمع ناشران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس انجام دادند درنهایت جایزه جهانی فلسطین شکل گرفت و یک شورای سیاست‌گذاری برای این جایزه تعیین شد همچنین یک شورای اجرایی هم تشکیل شد تا پیگیر کارها باشد در این راستا فراخوانی آماده و بنا شد ظرف مدت ۶ ماه آثار از سراسر جهان جمع‌آوری شود و بعد مورد داوری قرار بگیرند.

پرویز بیان کرد: در جلسه اول شورای سیاست‌گذاری در مورد این موضوع که ما عنوان این جایزه را مقاومت بگذاریم یا فلسطین بحث شد و نظر جمع این بود که فلسطین در واقع محور مقاومت است. همچنین در انجمن قلم ایران یک جایزه داخلی برای فلسطین مصوب شد که مقدمه‌ای است برای این جایزه جهانی.

وی افزود: باید گفت دوستانی که در خارج از کشور و در جبهه مقاومت فعالیت دارند، خبرگزاری قدسنا و جمعیت حمایت از مردم فلسطین در تأسیس جایزه بسیار کمک کردند و امیدوارم این جمع‌آوری آثار در مورد فلسطین به افزایش تولیدات در این حوزه منجر شود.

الراوی- رئیس ناشران کشور عراق و رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد گفت: ما در مورد یک موضوع مهم بحث می‌کنیم و آن آزادی سرزمین مقدس فلسطین است اما چند نکته در این میان وجود دارد که مایلم آن‌ها را مطرح کنم.

مدیر و رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد اظهار داشت: حضور کم‌رنگ جمهوری اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی بغداد مشهود بود. این موضوع برای ما سخت و دردناک است که شاهد باشیم جمهوری اسلامی ایران با این تاریخ و فرهنگ عمیق در چنین سطحی در نمایشگاه شرکت کند.

وی خطاب به حجت‌الاسلام قمی گفت: از شما می‌خواهم در چنین عرصه‌هایی که حضور تبلیغی بسیار اهمیت دارد مساعدت و همکاری کنید تا شاهد حضور بیشتر ناشران ایرانی باشیم. کشورهای دیگر حضوری گسترده در این نمایشگاه دارند. به‌عنوان مثال کشور مصر با ۱۱۴ غرفه در نمایشگاه بین‌المللی بغداد شرکت کرد و عربستان سعودی در غرفه‌ای ۶۰۰ متری آثار خود را به منصهٔ ظهور گذاشته است و ۲۳ کشور در این نمایشگاه حضور دارند. صابر علی مریم مدیر مؤسسه ادبی فرهنگی در پاکستان در این دیدار ضمن بیان این موضوع در کشور پاکستان یک سازمان مردم نهاد در حمایت از فلسطین وجود دارد و مدت ۲ سال است که فعالیت می‌کند و بنا دارد تا فعالیت‌های خود را گسترش دهد گفت: از سال ۲۰۱۱ این سازمان مردم نهاد با هند، ایران، لبنان و دیگر کشورها در اروپا در عرصه صهیونیسم ستیزی به صورت اشتراکی فعالیت می‌کن ند و در یک برهه زمان. از طریق سوریه و بعد از طریق مصر با کشتی؛ کمک‌های این سازمان مردم نهاد به غزه ارسال می‌شد البته باید گفت که در گذشته این همه فعالیت در مورد فلسطین در پاکستان وجود نداشته و حتی امروز در پاکستان، خبرگزاری قدس در موضوع فلسطین فعالیت می‌کند.

زارعی- رئیس انجمن ناشران جهان اسلام در ادامه این نشست اظهار کرد: این نگاه واقع بینانه که رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نخواهد دید عمق نگاه استراتژیک رهبر معظم انقلاب را نشان می‌دهد؛ این دیدگاه ژئوپلتیک جهان اسلام را به ژئو استراتژیک ارتقا می‌دهد؛ فرمایش رهبر انقلاب در این مورد برای ما یک امر ولایی و راهبردی است. ما وظیفه داریم این عمق استراتژیک را در عرصه‌های مختلف به منصه ظهور برسانیم و یکی از مهم‌ترین این عرصه‌ها عرصه فکر، اندیشه، قلم و ادبیات است. و در این بین حوزه‌ی نشر و ادب مؤثرترین حوزه محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی -رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان این نشست بابیان اینکه خوشحالم که عضوی از این جمع هستم تأکید کرد: حمایت ما از جایزه جهانی و موضوع مهم فلسطین؛ ایمانی، اعتقادی، قلبی و عملی است و این موضوع هم به خاطر فهم ما از حق، عدالت، مکتب و اسلام است و ما باور داریم که «و من أَصدَقُ مِنَ اللَّهِ قیلًا» و «إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ».

وی یادآور شد: امام خمینی (ره) شاعر و حکیم بودند و این تعبیر را حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مورد امام خمینی فرمودند که امام (ره) حکیم بودند. حکیم به باطن نظر می‌کند. و اگر امام (ره) از فتح لبنان و فلسطین سخن گفتند و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از این و عده قریب‌الوقوع نابودی صهیونیسم سخن به میان آوردند برای ما این سخنان حجت است.

قمی با تأکید بر اینکه ما خادم خادمین و مجاهدین آرمان فلسطین و قدس هستیم. خاطرنشان کرد: ما نمی‌توانیم به موضوع گردن زدن افراد طالب حق در عربستان سعودی بی‌تفاوت بمانیم. چه در مقام یک مسئول و چه به‌عنوان یک انسانی که طالب حق و عدالت است.

در پایان این مراسم هور سوم او غلو از نویسندگان و ناشران کشور ترکیه چندین کتاب منتشر شده توسط ناشران ترکیه را به رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هدیه داد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 218

ثبت نظر

ارسال