جشن ملی شمیم کوثر در راستای تجلیل از ۲۰ بانوی جانباز دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور معاونان رئیسجمهور برگزار شد.
، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که در جشن ملی شمیم کوثر سخن میگفت، یادآور شد: همواره نقش خانمها در دوران انقلاب اسلامی و بعد از آن نقش بسیار پررنگ و بالایی بوده است و کسی نمیتواند منکر حضور آنها در جامعه شود چراکه آنان همپای مردان زندان رفتهاند و سختیهای بسیاری را تحمل کردهاند. در دوران جنگ تحمیلی نیز اینچنین بوده است. آنها فداکاری کردند و در عرصههای تدارکات و پشتیبانی و بهداشت حضور پررنگی داشتهاند. قطعاً این بانوان بودند که بعضی از آنها حتی چهار فرزندشان را راهی جبهه کردهاند.
حجتالاسلام شهیدی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر دیدار با خانوادههای شهدا یادآور شد: در همین راستا سال گذشته ۴۲۰ هزار دیدار و سرکشی از خانواده شهدا داشتهایم. حقیقت آن است که ما از دیدار با خانواده شهدا نیرو و انرژی میگیریم. تفاوتی هم میان ایثارگران و جانبازان مرد و زن وجود ندارد. ما حدود هشت هزار جانباز زن داریم.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که من به کارمندانم توصیه کردهام آن است که به موضوع ایثار اجتماعی توجه داشته باشند و اگر جانباز یا والدین شهدا که از کارافتادهاند در اولویت قرار بگیرند.
حجتالاسلام شهیدی در پایان گفت: وظیفه ما این است که مسائل چهار دهه گذشته انقلاب را به نسل جوان منتقل کنیم. اگرچه دشمن مانع این کار میشود اما اگر منتقل نکنیم آسیب خواهیم دید.
در ادامه این مراسم معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری گفت: یکی از افتخارات ایران این بوده است که روز زن را همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) قرار داده است. یکی به این دلیل است که جنبه الگوسازی برای فرزندان ما دارد. از سوی دیگر این پیام را به ما میدهد که چنین شخصیتهایی آنقدر بزرگ هستند که فراتر از بحث جنسیت میگنجند. نگاه ما نباید فقط معطوف به دوره تاریخی زندگی چنین شخصیتهای مهمی باشد. بلکه جلوههای تاریخی زندگی آنها باید در همه دورانها نمایان باشد. ما باید از حضرت زهرا (س) سیره، رفتار، منش و کلامش را بیاموزیم و همانند او درک درستی از جامعه به دست بیاوریم. امروز هم اگر میخواهیم نسل تأثیرگذاری داشته باشیم باید به فکر استمرار و ترویج ارزشهای انقلاب و ایثارگری باشیم. به عنوان مثال اکنون موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی مطرح است. ما باید بتوانیم اصول این سبک زندگی را با درک صحیح از زندگی حضرت زهرا (س) تبیین کنیم.
ابتکار خطاب به بانوان حاضر در جشن ملی شمیم کوثر یادآور شد: زندگی شما یک تجربه زیستی است. این مدل زندگی برای کسانی که آن را تجربه نکردهاند و ندیدهاند شاید شبیه افسانه باشد. شما باید گفتوگوی بین نسلی را در جامعه تبیین و ترویج کنید. ما اعلام آمادگی میکنیم که بحث گفتوگوی بین نسلی را با استفاده از تجربه شما عزیزان برگزار کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید به دستاوردهای انقلاب اسلامی هم توجه کنیم. در زمینه شاخصهای انسانی و مرتبط با زنان روند رو به رشد خوبی داشتهایم.
انتهای پیام
ثبت نظر