تفاهمنامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز مدیریت حوزههای علمیه، عصر امروز به امضای ابوذر ابراهیمیترکمان و آیتالله علیرضا اعرافی رسید.
به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این تفاهمنامه همکاری به منظور فراهم کردن بستر لازم جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و اهداف مندرج در اسناد بالادستی و با عنایت به ضرورت افزایش سطح همکاریهای دو جانبه در زمینههای فرهنگی، تربیتی، تبلیغی، علمی و پژوهشی بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مرکز مدیریت حوزههای علمیه، عصر امروز (۲۱ آذرماه) به امضای ابوذر ابراهیمیترکمان و آیتالله علیرضا اعرافی رسید.
ابراهیمیترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنان آغازین خود ضمن خیرمقدم به آیتالله اعرافی و ابراز خرسندی از تحقق امضای تفاهمنامه همکاری بین این سازمان و مرکز مدیریت حوزههای علمیه اظهار کرد: این سازمان برای یکپارچهسازی فعالیتهای فرهنگی در خارج از کشور تأسیس شده و با توجه به رسالتی که در جهت معرفی ارزشهای فرهنگی ایرانی ـ اسلامی دارد، اقدام به امضای این تفاهمنامه برای مشارکت و همافزایی در عرصههای مشترک میکند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اهداف تفاهمنامه، بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن مفاد آن در برنامههای شش ماه اول سال آینده تأکید کرد.
ضرورت تداوم ارتباطات و همکاری حوزه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
آیتالله اعرافی، مدیر حوزهای علمیه کشور در سخنانی با اشاره به نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از کشور گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با آرمان و ایدههایی که برای آن طراحی شده است، آفاق بلندی دارد و امیدوارم به همه آن چشماندازههایی که ترسیم کرده است، دست یابد.
وی به فعالیت مرکز مدیریت حوزههای علمیه اشاره و اظهار کرد: حوزه در یک فصل نسبتاً جدید قرار گرفته و در حال پایهریزی یک سلسله و زنجیره برنامههای مفید در قلمروهای مختلف است، ضمن اینکه یک سرمایه کلان به شکل تاریخی و سنتی در حوزه انباشته و دارد. همچنین درصدد است تا طرحهای جدیدی را تعمیق ببخشد و در دامنههای آن گسترش دهد.
آیتالله اعرافی افزود: اولین برنامه پنج ساله حوزه تهیه و آماده شده است تا براساس آن به اجرای برنامهها بپردازیم اما تمام عناوین آن، نگاه بینالمللی را میطلبد و این ظرفیت عظیم نیازمند فضایی است تا در چهرهای نو و بینالمللی تجلی یابد.
بنا بر اعلام این خبر، موضوع این تفاهمنامه مشارکت و همافزایی در عرصههای مشترک فی مابین در عرصههای گوناگون بینالمللی است. این تفاهمنامه با پنج ماده و ۲۳ بند و یک تبصره در دو نسخه که هریک حکم واحدی دارند، تنظیم شده و به امضای عالیترین مقام دو دستگاه رسید.
انتهای پیام
ثبت نظر