Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 12 و 50 دقیقه

به نام طلسم در سراسر آسیا شناخته می‌شود

به نام طلسم در سراسر آسیا شناخته می‌شود

سنگ کهربا یکی از نخستین سنگ‌هایی بود که به عنوان طلسم در سراسر آسیا از آن استفاده می‌شد؛ این سنگ به دلیل رنگ طلایی طبیعی خود حاوی انرژی خورشیدی است و به نام‌های امبر، سنگ چشم، طلای بالتیک، کوپال، گلسوم، سنگ خورشید و گلسوم نیز شهرت دارد.

سه شنبه 5 شهریور 1398 ساعت 3:50

، سنگ «کهربا» از طریق فرایند فسیل سازی رزین درخت تشکیل می‌شود. این سنگ در واقع صمغ درختان سوزنی از گونه کاج در جنگل‌هایی است که بعدها زیر آب رفته و پس از حداقل 50 میلیون سال سخت شده و در حال حاضر به عنوان «کهربا» شناخته می‌شود.

کهربا به دلیل جنس نرم و چسبناکی که دارد اغلب حاوی ترکیبات گیاهی و حیوانی مانند پشه و سایر حشرات است؛ عمر بیشتر کهرباهای جهان چیزی بین 30 تا 90 سال است و تصویری از جهان پیش از تاریخ را برای ما به تصویر می‌کشد.

کلمه کهربا از واژه فارسی میانه «عنبر» گرفته شده است و در طول قرن چهاردهم از واژه کهربا به جای عنبر برای اشاره به سنگ جواهری استفاده شد چرا که در ابتدا از این واژه برای توصیف ماده‌ای سخت و مومی که در روده نهنگ عنبر قرار داشت، استفاده می‌شد.

کهربا و عنبر به این دلیل که هر دو در ساحل یافت می‌شوند اغلب با یک‌دیگر اشتباه گرفته می‌شوند؛ عنبر به علت تراکم کم بر روی آب شیرین شناور می‌شود و سنگ کهربا فقط بر روی آب شور شناور می‌ماند.

یونانیان در گذشته سنگ «کهربا» را سنگ برق نیز می‌نامید چرا که در این سنگ به واسطه سایش با پارچه و ... الکتریسیته ثابت ایجاد شده و خاصیت مغناطیسی پیدا می‌کند، هم‌چنین در برخی از افسانه‌ها این سنگ به «اشک وال‌ها» و «طلای دریاها» نیز یاد شده است.

کهربا به رنگ‌های زرد، نارنجی، قهوه‌ای و سفید یافت می‌شود که رنگ زرد طلایی این سنگ از رزین سخت درختان کاج همیشه سبز تولید می‌شود.

منبع اصلی سنگ «کهربا» در روسیه قرار دارد، البته این سنگ در منطقه بالتیک نیز یافت می‌شود که کهربای طلایی آن شهرت بالایی دارد؛ هم‌چنین ذخایر این سنگ در کشورهای ایتالیا، رومانی، برمه، چین، کانادا، جمهوری دومینیکن، ژاپن و آمریکا نیز وجود دارد.

ساختار سنگ کهربا بر خلاف بیشتر سنگ‌ها که ساختاری کریستالی دارند، غیرمتبلور و بی‌نظم است و از شایع‌ترین گونه‌های کهربا می‌توان به کهربای بالتیک، کهربای استخوانی و کهربای دومینیکن اشاره کرد.

برخی معتقدند که سنگ «کهربا» سنگ قدرتمندی است و برای شفادهی جسم از آن استفاده می‌شود، برای درمان آسم، مشکلات تنفسی و درمان بیماری‌های پوستی موثر است و در تسکین اعصاب و حفاظت نقش دارد.

عده‌ای نیز بر این باورند که این سنگ به دردهای ناحیه گلو، چشم، گوش و زکام کمک می‌کند، عملکرد کبد و تیروئید را کنترل کرده و به درمان التهاب‌های ناحیه زانوف ساق پا و ماهیچه‌های بدن کمک می‌کند.

هم‌چنین گفته شده است این سنگ بر روی چاکرای سوم و دوم تاثیر دارد و همراه داشتن آن باعث تقویت حافظه و دفع انرژی‌های منفی دارنده آن می‌شود.

منبع:

www.healing-crystals-for-you.com

www.thespruce.com


انتهای پیام

تعداد بازدید : 240

ثبت نظر

ارسال