Fa En یکشنبه 4 آذر 1403 ساعت 14 و 21 دقیقه

بهترین آثار جشنواره «فیلم ۱۰۰» معرفی شدند

بهترین آثار جشنواره «فیلم ۱۰۰» معرفی شدند

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰»، امشب هنرمندان و آثار برتر خود را شناخت. این جشنواره برای حمایت از فیلم‌های کوتاه با مضامین اخلاقی برگزار می‌شود.

پنجشنبه 16 اسفند 1397 ساعت 0:11

به گزارش خبرآنلاین، آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف این رویداد سینمایی، امشب (جمعه ۱۰ اسفند) در تالار اندیشه حوزه هنری با اجرای محمد سلوکی برگزار شد.

در آغاز این مراسم، علی قربانی، دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» در خصوص اهداف جشنواره گفت: «جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» به منظور تولید فیلم با مضامین اخلاقی برگزار شده است که حجم بالای تولیدات فیلم ١٠٠ ثانیه‌ای نشان دهنده موفقیت ما در این عرصه بوده است. ما مسیر را درست آمده‌ایم و امیدواریم که بتوانیم این جشنواره را سالانه برگزار کرده و این تعداد از فیلم را در طول سال داشته باشیم.»

او ادامه داد: «این جشنواره متعلق به حوزه هنری نیست بلکه متعلق به همه مردم است. جشنواره  «فیلم ۱۰۰» در واقع پلی از تولید به پخش هستیم و برای احقاق آن راه‌های مختلفی را طی کرده‌ایم تا بتوانیم حمایتی از این فیلمسازان داشته باشیم.»

در ادامه مراسم، اسامی برگزیدگان جشنواره اعلام شد:

جوایز بخش بین‌الملل

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این جشنواره به فیلم «رانینگ سوشی» به کارگردانی اِستِفان  اِریچ از جمهوری چک اهدا شد.

‏واسلاو گلوسِر، کنسول سفارت چک به نمایندگی از استفان اریچ این جایزه را دریافت کرد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به فیلم برگزیده داستانی با نام « سَند ساینز» به کارگردانی هِرمِس مانجیّا لاردو از ایتالیا اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به فیلم برگزیده پویانمایی با نام «سایکل» به کارگردانی اَلِکس ایشیدا از کشور ژاپن اهدا شد.

‏این جایزه را دکتر حجت، قائم مقام انجمن دوستی ایران و ژاپن به نمایندگی از الکس ایشیدا دریافت کرد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار جشنواره نیز به فیلم برگزیده پویانمایی با نام «پیکنیک» به کارگردانی عمِر میراک تونِچ از کشور ترکیه اهدا شد.

جوایز ویژه «حمایت از کالای ایرانی»

آثار مستند:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه نقدی به گیتی باقری کارگردان بهترین فیلم مستند برای فیلم «همه ما آرزوهایی داریم» اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی نیز به شاهرخ لامع برای کارگردانی فیلم «موج FM» اهدا شد.

آثار داستانی:

لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی به محمد پایدار برای کارگردانی فیلم «کف و خون» اهدا شد.

آثار پویانمایی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه نقدی به عبدالرسول ذاکری باویل کارگردان بهترین فیلم پویانمایی برای فیلم «بذرهای فلزی» اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی نیز به میرعلی حسینی اصل برای کارگردانی فیلم «چتر» اهدا شد.

برگزیدگان بخش «مسیر تجربه»

آثار مستند:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی به محمد صالحی کارگردان بهترین فیلم مستند برای فیلم «اشکون» اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی جشنواره را در این بخش را میلادجعفری برای کارگردانی فیلم «عیوض» دریافت کرد.

 آثار پویانمایی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی به سمانه فضل‌الله اسدی، کارگردان بهترین فیلم پویانمایی برای فیلم «رفت» اهدا شد.

همچنین لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی به پگاه عبادت‌دوست برای کارگردانی فیلم «تکه‌ای از زندگی» و محمد کوردمان پویش برای کارگردانی فیلم «بابا یاد داد» در این بخش اهدا شد.

 آثار داستانی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی به محمدهادی عبدی نصب، کارگردان بهترین فیلم داستانی برای فیلم «نیمکت اضافه» اهدا شد.

همچنین لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی این بخش به سمیرا حضرتیان برای کارگردانی فیلم «چرخ دنده‌های کاغذی» اهدا شد.

برگزیدگان بخش «مسابقه ملی»

آثار مستند:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۲ میلیون تومان جایزه نقدی به مهدی ماهان، کارگردان بهترین فیلم مستند برای فیلم «باتک» اهدا شد.

همچنین  لوح تقدیر و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه نقدی در این بخش به جابر باد یاد برای کارگردانی فیلم «مندو»، محمد حسنی برای کارگردانی فیلم «اینجا به تمام آزادیم فکر می کنم» و محمدرضا دهستانی برای کارگردانی فیلم «سَرّاج » اهدا شد.

 آثار پویانمایی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۲ میلیون تومان جایزه نقدی به مریم هاشم نژاد و وریا نیک‌منش، کارگردانان بهترین فیلم پویانمایی برای «این رویای من نبود» اهدا شد.

همچنین لوح تقدیر و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه نقدی در این بخش را هادی امیری و رها فرجی برای کارگردانی فیلم «پَر» دریافت کردند.

 آثار داستانی:

جایزه فنی: لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی این بخش نیز به احمد گودرزی برای فیلمبرداری فیلم داستانی «کارخانه» اهدا شد.

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۲ میلیون تومان جایزه نقدی به ابوذر حیدری، کارگردان بهترین فیلم داستانی برای فیلم «پناه» اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه نقدی این بخش را نیز سیدمحمدرضا سعادتی برای کارگردانی فیلم «پوشک» و ابوالفضل بختیارقشلاق برای کارگردانی فیلم «قانونی» از آن خود کردند.

جایزه ویژه هیأت داوران

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی به پگاه انصاری کارگردان فیلم داستانی «توقف» اهدا شد.

بهترین فیلم از نگاه تماشاگران

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی به سیدمحمدرضا سعادتی، کارگردان فیلم داستانی «پوشک» اهدا ‌شد.

بهترین فیلم جشنواره

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۵ میلیون تومان جایزه نقدی به سمانه فضل‌الله اسدی، کارگردان فیلم پویانمایی «رفت» اهدا شد.

محسن مومنی‎‌شریف (رییس حوزه هنری)، محمد حمزه‌زاده (رییس سازمان سینمایی حوزه هنری)، دکتر پرویز کرمی (دبیر ستاد حمایت از کالای ایرانی)، علیرضا معین‌بخش (معاون اداری و مالی حوزه هنری)، رضا میرکریمی، محمدحسین مهدویان، بهروز شعیبی، منیر قیدی، منوچهر شاهسواری، محمدرضا خردمندان، امیر مهران، یزدان عشیری، علی قربانی، محمد زرویی‌نصرآباد، نیما مسیحا، محمدرضا چراغعلی، مرتضی رزاق‌کریمی، علی عطشانی، محمدرضا شفاه، رضا زهتابچیان، بهروز نورانی‌پور، بیژن میرباقری و ... از جمله حاضران این مراسم بودند.

تعداد بازدید : 209

ثبت نظر

ارسال