دبیر نخستین جشنواره ملی نمایشنامهنویسی میرزا آقا تبریزی از ارسال ۱۳۱ نمایشنامه فارسی و ترکی به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.
، سیروس مصطفی گفت: تا پایان مهلت ارسال آثار (۳۱ اردیبهشتماه سال جاری)، ۱۳۱ نمایشنامه از ۱۸ استان مختلف ایران و یکی از مناطق آزاد از جمله استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، کردستان، زنجان، ایلام، همدان، تهران، البرز، قم، کرمانشاه، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، یزد، کرمان، هرمزگان و منطقه آزاد کیش دریافت شده است.
او با بیان اینکه آذربایجان شرقی در زمینه ارسال آثار رکورددار است، اظهار کرد: بیشترین اثرها از استان ما بوده و کمترین از کردستان، همچنین از بین ۱۳۱ اثر دریافتشده، ۱۰۲ مورد فارسی و ۲۹ نمایشنامه ترکی است.
دبیر نخستین جشنواره ملی نمایشنامهنویسی میرزا آقا تبریزی در بخش دیگری از سخنان خود استقبال اهالی هنر از این رویداد را بینظیر دانست و افزود: با ارسال فراخوان جشنواره از هشتم بهمنماه سال گذشته به استانها شاهد استقبال گرم تمامی هنرمندان حوزه نمایشنامهنویسی بودیم. به جرئت میتوانم بگویم تمامی این موفقیتها تلاش اهالی دبیرخانه بود که ثمرات خوبی ارائه داد.
مصطفی ادامه داد: نخستین دوره جشنواره ملی نمایشنامه نویسی میرزا آقا تبریزی نشان داد که تبریز ظرفیتهای بسیاری در خود گنجانده که میتوان آنها را برای نسلهای بعدی و آیندگان با برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری به یادگار گذاشت.
او همچنین درباره داوری آثار راهیافته به نخستین جشنواره ملی نمایشنامهنویسی میرزا آقا تبریزی اضافه کرد: سری اول داوری در حال انجام است و سری دوم آثار هم در حال کدگذاری است تا برای داوری ارسال شوند.
دبیر نخستین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی میرزا آقا تبریزی در بخشی دیگری از سخنان خود در رابطه با تمدید نشدن مهلت ارسال آثار به این رویداد بیان کرد: برخلاف سایر جشنوارههای معمول ارسال آثار به این رویداد الکترونیکی بود که زمان زیادی نمیگرفت. از سوی دیگر چون کتاب جشنواره باید تا روز اختتامیه آماده شود امکان تمدید زمان وجود نداشت.
سیروس مصطفی در خصوص کتاب نخستین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی میرزا آقا تبریزی اظهار کرد: مجموعه نمایشنامههای برگزیده پنج اثر فارسی و پنج اثر ترکی در کتاب این جشنواره به چاپ رسیده است.
او از نمایشنامهخوانی آثار برگزیده در روزهای اختتامیه جشنواره خبر داد و گفت: روزهای ۱۲ و ۱۳ تیرماه سال جاری کاندیداهای جشنواره در موسسه الف به نمایشنامهخوانی میپردازند. روز ۱۴ تیر هم مراسم اختتامیه برگزار میشود.
مصطفی خاطرنشان کرد: تلاش انجمن دانشآموختگان تئاتر آذربایجان شرقی این است که جشنوارهای در حد و شان نام تبریز، میرزا آقا تبریزی و ایوب آقاخانی برگزار و داشتههای فرهنگی این مرز و بوم را با حمایت متولیان و نهادهای ذیربط برای آیندگانش حفظ و نگهداری کند.
انتهای پیام
ثبت نظر