کتابهای «از پشت میز عدلیه»، «اشد ملاقات» و «یک روایت غیرسیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» منتشر شدند.
، کتاب «از پشت میز عدلیه» (خاطرات طنز یک قاضی دادگستری) نوشته امین تویسرکانی در ۱۱۶ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۴هزار تومان توسط نشر چشمه منتشر شده است.
در یادداشت پشت جلد کتاب آمده: بیشتر دعواها، جنایتها، کلاهبرداریها، اختلاسها و چیزهایی که در صفحه حوادث و سیاسی روزنامه میخوانید، نهایتا به یک قاضی ختم میشود. به همین خاطر یک قاضی داستانهای زیادی در روز میشنود. این داستانها معمولا از زاویه دید متهم یا قربانی روایت میشود و جنبههای خشونتآمیز و تلخ ماجرا پررنگتر است. اگر آشنا یا دوست قاضی نداشته باشید، کمتر پیش میآید که داستانها را از زبان خود قاضی بشنوید و چقدر احتمال دارد که تا به حال داستان طنزی از یک قاضی شنیده باشید؟
این کتاب مجموعه خاطراتی کاملا واقعی از پروندههای جالب قضایی و برخوردهای مردم عای با یک قاضی دادگستری است. بعضی از این خاطرات هم شگفتانگیز است هم خندهدار. «از پشت میز عدلیه» کتابی است که هم شما را میخنداند و هم تصویر متفاوتی از دستگاه قضایی نشان میدهد.
همچنین «اشد ملاقات» مجموعهای از ۶۰ شعر مجید رفعتی است که در ۸۷ صفحه، با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۱هزار تومان توسط همین نشر منتشر شده است.
شعر «این شعرها که میخوانی» از کتاب «اشد ملاقات»:
تا منتهاالیه نبودنت قلمرو من است
بعد
صدای توست
که مثل سرمای صبحگاهی
به سیمهای خاردار چسبیده است
و بادهایی که به مرز آمدهاند
تا به پیراهنت پناهنده شوند
این جسدها که میبینی
روزهاییست که تو را ندیدهام
و این شعرها که میخوانی
کلماتیست که از میدان مین برگشتهاست
مرگ
همیشه از میدان مین
زنده بازمیگردد
کتاب «یک روایت سیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» نوشته معین فرخی نیز در ۸۵ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۰هزار تومان توسط نشر چشمه منتشر شده است.
در یادداشت پشت جلد کتاب آمده است: کتاب «یک روایت غیرسیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» یک روایت است است از پرسهزنی معین فرخی در روزهای انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۳۹۶. او که سابقه داستاننویسی و ترجمه در حوزه ادبیات غیر داستانی را نیز در کارنامه خود دارد، در دوران انتخابات و به عنوان ناظری عادی وارد ستادهای انتخاباتی و میتینگهای نامزدها شد و سعی کرد تا به گزارشی برسد از چیدمان نیروها و باورها و طرفداران این گروهها در آن هفتههای ملتهب. فرخی در این کتاب تلاش کرده به ترسیم وضعیت متلاطم گروههای سیاسی در آن انتخابات نزدیک شود، و مهمتر اینکه اثری بنویسد درباره برخورد انسان با مفهوم انتخابات و رقبا، اثری که با گذشت زمان کهنه نشود و تکنگاری جذابی باشد از آن روزها. او در جستجوی مفهوم این نگاه جمعی است که در برهه مذکور شکل گرفت و بعد بهسرعت ناپدید شد.
انتهای پیام
ثبت نظر