دومین آیین رونمایی از سردیس هنرمندان تلویزیون و سینما با حضور جمعی مدیران سیما و هنرمندان پیشکسوت در شهرک غزالی برگزار شد.
، در این مراسم از سردیسهای چهار هنرمند ـ منوچهر اسماعیلی، داریوش ارجمند، ژاله علو، عبدالله اسکندری و جمیله شیخی ـ رونمایی شد.
در نخستین مراسم رونمایی از سردیس هنرمندان، پنج سردیس از محمدعلی کشاورز، داوود رشیدی، جمشید مشایخی، عزتالله انتظامی و علی نصیریان رونمایی شده بود.
مراسم رونمایی از سردیس چهار هنرمند تلویزیون و سینما صبح سهشنبه ـ با حضور مهرداد عظیمی (رئیس مرکز تولید و فنی سیما)، کمال فیضآبادی (مدیر شهرک تلویزیونی)، منوچهر اسماعیلی، داریوش ارجمند، عبدالله اسکندری و بابک صحرایی همراه بود.
در این مراسم علاوه بر رونمایی از سردیس چهار هنرمند، از سایت و سامانه شهرکهای تلویزیونی هم رونمایی شد.
همچنین احمد امیرحائری ـ قائم مقام مرکز تولید و فنی سیما ـ توضیحاتی را دربارهی راهاندازی سامانه و لوگوی شهرک تلویزیونی ایران (زندهیاد علی حاتمی) ارائه داد.
حائری گفت: مرکز تولید و فنی وابسته به معاونت سیماست و یکی از زیرمجموعههای آن شهرک تلویزیونی ایران (زندهیاد علی حاتمی) است. ۴۰ سال از سابقه و قدمت این شهرک میگذرد و اولین کار با سریال هزار دستان علی حاتمی آغاز شد. کار توسعه شهرک ادامه دارد و در آینده به ۵۰ هزار هکتار خواهد رسید. از آنجا که تجهیزات فنی زیاد شده، نیاز به ساماندهی سیستم نرمافزاری داشتیم. ۲۶ هزار دست لباس، هشت هزار قطعه تجهیزات فنی و ۱۳ هزار آکساسوار در گنجینه شهرک داریم؛ لذا برای دسترسی اطلاعات نیاز به وبسایتی برای اطلاعرسانی داشتیم. از طرفی برای بحث گردشگری و بازدید مردم عادی که به شهرک می آیند، نیاز به ساماندهی در بحث اطلاعرسانی داشتیم.
وی در ادامه گفت: لوگوی جدید شهرک نیز طراحی شده است؛ ۱۲۶۰ عکس از نقاط مختلف کشور برای ما ارسال شد و در نهایت یک عکس انتخاب شد.
در ادامه این مراسم که در شهرک سینمایی غزالی برگزار شد، از داریوش ارجمند و منوچهر اسماعیلی تقدیر شد. ژاله علو ـ هنرمند مطرح عرصه نمایش و رادیو ـ هم به دلیل کسالت در این مراسم حضور نیافت.
همچنین در مراسم صبح سهشنبه، از تندیس دست عبدالله اسکندری، استاد پیشکسوت طراحی گریم رونمایی شد.
اسکندی همزمان با این آئین گفت: امروز به یکی از آرزوهایم رسیدم. من از لحظه کلنگ زدن این زمین با علی حاتمی بودم و بارها شاهد بودم که علی حاتمی به مرز سکته میرسید. او میگفت من نیامدهام فیلمی بسازم که دیگران تعریف کنند بلکه آمدهام کاری کنم.
این هنرمند ادامه داد: امروز خوشحالم که از سردیسهای این بزرگواران رونمایی و از تمام انسانهایی که در این سالها برای شهرک سینمایی غزالی زحمت کشیدهاند یاد میشود. از استادانم که برای این شهرک دغدغه دارند تشکر میکنم. همیشه فکر می کنم این شهرک میتواند ویژگیهای جهانی داشته باشد.
بر اساس این گزارش ایسنا، نشست خبری رئیس مرکز تولید و فنی سازمان صداوسیما پس از رونمایی از سردیسهای هنرمندان، از دیگر بخشهای مراسم امروز بود.
مهرداد عظیمی در این نشست به فعالیتهای اخیر مرکز تولید و فنی سازمان اشاره کرد.
وی در بخشی از صحبتهایش گفت: در اداره کل فنی مجموعا ۱۴ واحد سیار، ۵ واحد اچ دی و ۹ واحد اس دی فعالیت میکنند که برای برنامههای مهم و مسابقات فوتبال تدارک دیده شده است.
دوبله ۷ سریال خارجی، ۸۰ مستند خارجی و ۳۰ فیلم سینمایی از جمله فعالیت های ما برای تابستان آینده است که تدارک دیده شده است.
مهرداد عظمی همچنین از برگزاری آیین تکریم برای اساتید تلویزیون در حوزههای گریم، دوبلاژ، فنی و سایر بخشها خبر داد.
او تاکید کرد: نگه داشتن ظرفیت و سرمایه شهرک سینمایی برای سیما حائز اهمیت است و توسعه آن ادامه خواهد داشت.
ادامه دارد ...
ثبت نظر